Dead or Alive

Met Dead or Alive komt online gokken met een video slot die zich afspeelt in het Wilde Westen. Door de uitmuntende grafische eigenschappen is de Dead or Alive een lust voor het oog en ook nog eens fantastisch om op te spelen. De video slot neemt je helemaal in zijn greep en ondanks dat de Dead or Alive “maar” 9 winlijnen heeft (andere video slots zoals de The Secret Code hebben er zelfs 20) kan je toch prijzen winnen tot wel €886.800!

Dead or Alive Youtube video

Dead or Alive layout

Netent staat bekend om zijn mooie online video slots, maar met de Dead or Alive overtreffen ze zichzelf weer eens. Het lijkt alsof je terug in de tijd bent gegaan en ergens in het Wilde Westen beland bent. De vijf rollen waarop het Dead or Alive spel gespeeld wordt, zijn geplaatst in het midden van het scherm. Om deze rollen is een prachtige omlijsting gemaakt die past bij de gecreëerde sfeer. In deze lijst staan verschillende cijfers en dit zijn de cijfers van de winijnen die aanwezig zijn. De Dead or Alive heeft in totaal 9 winlijnen en op deze winlijnen moet je proberen om winnende combinaties van symbolen te maken. Deze symbolen zijn ook helemaal naar het Wilde Westen thema vormgegeven. Je hebt cowboy hoeden, sheriff sterren en cowboy laarzen. Hoe je winnende combinaties moet maken, vertellen we later in het stuk. Nu gaan we eerst kijken naar de andere eigenschappen van de prachtige layout van de Dead or Alive. Online gokken heeft vele video slots en daar zitten genoeg ideal video slots tussen die er mooi uit zien, zoals de Kings of Chicago.

Maar de Dead or Alive spant hierin toch echt de kroon. Je hoort op de achtergrond de wind waaien, gieren krijsen, honden blaffen en hout angstaanjagend piepen. Zelfs de achtergrond “leeft” en zorgt zo voor een nog betere beleving. Je ziet de bliksemschichten door de lucht vliegen, waait het olielampje door de wind heen en weer en deze wind zorgt er ook voor dat de windmolen hard ronddraait. Elk detail klopt bij de Dead or Alive en daardoor is de beleving van het Wilde Westen helemaal compleet. Maar ondanks dat deze online video slot er fantastisch uitziet, moet het spel ook goed zijn. Want uiteindelijk willen de mensen geld kunnen winnen en zoals we in de inleiding al gezegd hadden, dat is zeker mogelijk!! Je moet alleen wel weten hoe de Dead or Alive werkt en hoe je de video slot helemaal naar wens aan kan passen. Dit laatste gebeurt in het control panel welke onderin het scherm terug te vinden is. Hier zie je verschillende knoppen en kan je het spel precies zo spelen als jij wilt!

Dead or Alive spel

Als je vaker video slots hebt gespeeld op online gokken, dan komt het control panel je waarschijnlijk bekend voor. Net als bij andere video slots kan je ook bij de Dead or Alive een aantal opties veranderen. Je kan bepalen hoeveel winlijnen je wilt gebruiken, het inzetinveau instellen en de muntwaarde bepalen. De Dead or Alive heeft 9 winlijnen en jij kan zelf kiezen hoeveel je er wilt gebruiken. Wij kunnen garanderen dat je meer kans maakt op prijzen als je meer winlijnen activeert, net zoals op de Alien Robots. Het is namelijk zo dat een winnende combinatie alleen kan vallen op een een geactiveerde winlijn. Voor elke winlijn die je gebruikt, zet je minimaal 1 munt in. Deze inzet kan je nog verhogen als je wilt. Dit doe je door het inzetniveau te verhogen. Wanneer je de Dead or Alive opstart, dan staat dit niveau standaard op 1. Je inzet is dan 1 munt per winlijn, maar elke prijs die je wint wordt ook maar 1 keer uitbetaald. Het niveau is op te hogen tot maximaal niveau 4. Nu zet je vier munten per winlijn in en wordt je inzet een stuk hoger. Maar daar staat tegenover dat elke prijs die je wint, 4 keer wordt uitgekeerd. Simpel gezegd werkt het inzetniveau als vermenigvuldiger van je inzet en je winsten!

En de winsten moeten natuurlijk ook nog een geldwaarde hebben! Deze bepaal je door de muntwaarde in te stellen. De muntwaarde op de Dead or Alive varieert van 0,01 cent tot 0,50 cent en geldt voor elke munt die je inzet en wint. En er valt genoeg te winnen op de Dead or Alive! Je wint al snel 100 munten met de meest voorkomende symbolen (de verschillende letters en het cijfer “10”), maar krijg je vijf sheriff sterren op een winlijn, dan win je niet minder dan 1.000 munten! Om je een handje te helpen bij deze mooie prijzen, heeft de Dead or Alive de zogenaamde Wild en Scatter symbolen. De Wild symbolen herken je aan de Wanted posters en kunnen de vorm van elk ander symbool aannemen. Op die manier is de kans op prijzen veel groter. Daarnaast zijn er nog de speciale Sticky Wild symbolen. Deze symbolen zijn beschikbaar in de free spins modus die je kan activeren met Scatter symbolen en de Sticky Wild symbolen blijven op één van de vijf rollen staan totdat de free spins modus is afgelopen.

De Dead or Alive is de mooiste video slot die online gokken te bieden heeft en biedt jou ook nog eens de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren