Crusade of Fortune

Online gokken komt ook nu weer met een prachtige video slot, de Crusade of Fortune. Deze mooie online video slot heeft ook weer een uniek thema, dat nog het meest doet denken aan de internet game World of Warcraft. Dit komt doordat de Crusade of Fortune allerlei trollen, tovenaars en andere monsters heeft en daardoor een mysterieuze uitstraling heeft. Je speelt het spel van de Crusade of Fortune op vijf rollen en 20 winlijnen. Hierdoor heb je veel kans op mooie prijzen en als extraatje heeft de Crusade of Fortune ook nog eens een spannend bonusspel.

Crusade of Fortune video op Youtube

Crusade of Fortune layout

We hadden al verklapt dat de Crusade of Fortune een mysterieus thema heeft en dat is heel goed terug te zien in de layout. Het is zelfs te horen! Overal waar je kijkt zie je doodshoofden en op de achtergrond hoor je een spannend muziekje. Hierdoor blijf je altijd scherp en bij de les en zal je niks ontgaan. Naast de horror-achtige figuren zijn er ook nog andere fantasie figuren te vinden die ervoor zorgen dat het allemaal niet te spannend wordt op de Crusade of Fortune. In het midden van het scherm zie je de vijf rollen van het basisspel en hier ga je op zoek naar fortuin. Dit doe je met behulp van 20 winlijnen die je kan volgen door met je muis op de cijfertjes te gaan staan die naast de vijf rollen te zien zijn.

Op deze winlijnen moet je winnende combinaties zien te maken met de verschillende symbolen. De Crusade of Fortune heeft symbolen die helemaal passen bij het thema. Zo heb je bijlen, trollen en andere voorwerpen. Aan de onderkant van de vijf rollen is het logo van de Crusade of Fortune geplaatst. Net zoals bij de Relic Raiders is hier ook de naam weergegeven met een kleine toepassing van het thema. De “o” van Fortune is namelijk verruild door een doodshoofd. Weer onder het logo zie je het control panel van de Crusade of Fortune. Hierin zijn verschillende knoppen terug te vinden en kan je de Crusade of Fortune helemaal naar eigen wens instellen.

Crusade of Fortune basisspel

Wat bij elke video slot op online gokken van toepassing is, geldt ook voor de Crusade of Fortune; het control panel is één van de belangrijkste plekken van het spel. Hier kan je namelijk de online video slot helemaal naar wens instellen en op de manier spelen die jij wenst. In dit control panel kan je het aantal winlijnen bepalen, de muntwaarde kiezen en het inzetniveau instellen. Als eerste kijken we naar de winlijnen. In het vorige stukje heb je al kunnen lezen dat de Crusade of Fortune 20 winlijnen heeft. Het is verstandig om met alle winlijnen te spelen, aangezien je meer kans maakt op prijzen met meerdere winlijnen.

Maar de keuze is helemaal aan jou en het is daarbij handig om te weten dat je inzet hoger wordt naarmate je meer winlijnen activeert. Dit komt doordat je een minimale inzet hebt van 1 munt per winlijn. Je inzet wordt dus hoger als je meer winlijnen kiest. Deze minimale inzet hoort bij inzetniveau 1, het niveau waarmee je altijd begint. Op dit niveau zet je dus 1 munt per winlijn in, maar wordt ook elke prijs die je wint op de Crusade of Fortune 1x uitbetaald. Kies je voor een hoger niveau, dan zal je inzet én je winsten verhogen. Het hoogste niveau waaruit je kan kiezen is niveau 20, net zoals bij de Pacific Attack. Op dit niveau zet je 20 munten per winlijn in. Hierdoor zal je inzet flink hoog zijn, maar daar staat tegenover dat de Crusade of Fortune elke gewonnen prijs dan ook 20 keer uitbetaald. De prijzen die je dan wint zijn dan in 1 keer wel heel hoog.

Een prijs van 100 munten wordt dan opeens 2.000 munten waard. Dat is natuurlijk heel leuk, maar wat zijn die munten eigenlijk waard? Ook dat kan je weer helemaal zelf bepalen, door een muntwaarde in te stellen. De muntwaarde kan je instellen van 0,01 cent tot 0,20 cent. Op die manier kan je helemaal zelf bepalen hoeveel geld je wilt inzetten en wilt winnen. Want er valt genoeg te winnen op de Crusade of Fortune. De prijzen lopen al snel op naar 100 munten en dan nog verder tot wel 500 munten. De hoogste prijs die te winnen valt is 5.000 munten. Deze prijs win je als je vijf keer een Wild symbool krijgt op een winlijn van de Crusade of Fortune. De Wild symbolen werken daarnaast ook nog als joker en uiteraard mogen de Scatter symbolen voor de gratis spins ook niet ontbreken. Als laatste zijn er nog bonussymbolen voor het bonusspel van de Crusade of Fortune.

Crusade of Fortune bonusspel

Als je drie of meerdere bonussymbolen op een winlijn van de Crusade of Fortune krijgt, dan kom je in het bonusspel. Het leuke is dat dit bonusspel enorm winstgevend kan zijn. Je kan namelijk tot wel 250.000 munten winnen. Het bonusspel van de Crusade of Fortune is echt een uniek spel. Je gaat namelijk een zwaardgevecht aan met de grote Orc. Het is de bedoeling dat je dit zwaardgevecht wint om munten te winnen. Het vechten doe je door elke keer aan te geven waar je wilt gaan slaan en op welke plek je jezelf wilt verdedigen. Wanneer je de Orc raakt met je zwaard, krijg je een aantal munten toegewezen. Verdedig je de slag van de Orc, dan win je ook weer munten. Het spel is afgelopen als jij of de Orc verslagen is en uiteraard krijg je ook nog eens extra munten als jij de Orc verslaat.

We kunnen concluderen dat de Crusade of Fortune een zeer speciale video slot is met een uniek bonusspel zoals je nog nooit gezien hebt op online gokken……of ergens anders.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren