Champions of the Track

Paardenraces zijn altijd leuk en speciaal en gokken is natuurlijk altijd leuk. Om die reden heeft online gokken deze werelden samengebracht in een fantastische video slot. de Champion of the Track. Zoals je waarschijnlijk wel zou verwachten is het thema van de Champion of the Track deze paardenraces. Je speelt met 30 winlijnen op de vijf rollen en hebt een uniek bonusspel dat helemaal ondergedompeld is in het thema paardenraces.

Champion of the Track Youtube video

Champion of the Track layout

Online gokken krijgt het weer voor elkaar……..weer een prachtig vormgegeven video slot die uniek is. De Champion of the Track ziet er echt waanzinnig uit en de spellen die je erop kunt spelen zijn ook nog eens geweldig! Maar over de spellen later meer, nu eerst de layout. De vijf rollen zijn in het midden van het scherm geplaatst en rondom deze rollen loopt de paardenracebaan. Deze paardenrace is het carrièrepad van de Champion of the Track en om die reden staan er op deze baan ook verschillende cijfers, gouden bekers een start en een finish op. Hoe dit werkt vertellen we later. De symbolen waarmee je winnende combinaties probeert te maken passen ook helemaal in het thema. Je hebt verschillende jockeys, paarden, bekers en verrekijkers. Aan de linkerbovenkant van het scherm zie je het mooie logo van de Champion of the Track. Net als bij andere online video slots, zoals de Relic Raiders, is het control panel onderaan het scherm te zien. Hier kan je alle instellingen van de Champion of the Track veranderen en het spel helemaal naar wens instellen.

Champion of the Track basisspel

De Champion of the Track heeft niet maar 1 spel, maar veel meer verschillende spellen. Het basisspel is in zoverre belangrijk, omdat je met dit spel begint te spelen en alleen zo toegang kan krijgen tot de andere spellen zoals het bonusspel. Het basisspel wordt gespeeld op de vijf rollen die je centraal opgesteld ziet staan. Hier moet je winnende combinaties met de Champion of the Track symbolen zien te maken. Maar voordat je al je geld verspilt of juist te weinig wint, zullen we eerst het control panel van de Champion of the Track bespreken. Hier kan je namelijk precies instellen hoe je wilt spelen en dit reflecteert op je inzet en je winsten. Je kan in dit control panel drie instellingen veranderen. We beginnen met het aantal winlijnen. In totaal heeft de Champion of the Track 30 winlijnen.

Dit zijn een hele hoop winlijnen en daardoor is de kans op prijzen ook aardig groot. Je kan echter helemaal zelf bepalen hoeveel van deze winlijnen je wilt gebruiken. Hoe meer winlijnen je gaat gebruiken, hoe groter de kans is dat je grote prijzen wint. Maar hier moet natuurlijk wel iets tegenover staan……het is namelijk zo dat je een minimale inzet hebt van 1 munt per winlijn. Wanneer je dus voor alle 30 winlijnen kiest, dan heb je inzet van 30 munten. Deze munten heb je echter snel weer terug verdient omdat je zoveel kans maakt op prijzen. Je kan er zelfs voor zorgen dat de gewonnen prijzen nog hoger worden. Dit doe je door het inzetniveau te verhogen. Er zijn vier niveaus (1-4) waaruit je kan kiezen en deze niveaus werken als een vermenigvuldiger. Op niveau 1 (het start niveau) zet je 1 munt per winlijn in en wordt elke prijs ook maar 1 keer uitbetaald. Kies je voor niveau 4 dan ga je per winlijn 4 munten inzetten én zal elke prijs 4x uitgekeerd worden. Op die manier kunnen prijzen heel leuk uitpakken, helemaal met 30 winlijnen.

Als laatste instelling kan je de muntwaarde bepalen. Deze muntwaarde geldt voor elke munt in het spel van de Champion of the Track, dus voor elke munt die je inzet en wint. Om die reden is het belangrijk om een goed passende muntwaarde te kiezen. Je wilt natuurlijk niet een te lage of te hoge muntwaarde kiezen. De muntwaarde kan ingesteld worden tussen 0,01 cent en 0,50 cent en daardoor is er voor elke speler wel een manier te vinden om leuk te spelen. Zo ook in het geval van de Alien Robots. En het spel van de Champion of the Track is zeker heel leuk om te spelen. Er valt genoeg te winnen en dat is te zien in de prijzen. Voor de verschillende jockeys kan je tot wel 200 munten winnen en voor bijvoorbeeld vijf blauwe linten win je alweer 1.000 munten! De prijzen houden op bij 10.000 munten voor vijf Wild symbolen. Uiteindelijk heb je ook nog het zogenaamde bonusspel, het carrièrespel van de Champion of the Track.

Carrièrespel Champion of the Track

Het bonusspel van de Champion of the Track is heel anders dan bij andere video slots, zoals de Boom Brothers. Het is namelijk zo dat je op de carrière baan gaat spelen die om de vijf rollen heen loop. Het ziet er een beetje uit als een normaal bord spel en je moet dan ook met een pion van start naar finish zien te komen. Dit kan je doen op twee manieren. De eerste manier is via de Scatter symbolen. Deze zorgen voor gratis spins op de Champion of the Track. Wanneer je er hier 3 of meerdere van krijgt, dan krijg je daarvoor 10 gratis spins. Terwijl je de free spins hebt, zie je jouw paard onder de vijf rollen lopen samen met andere paarden. Jij moet je eigen paard trainen door nieuwe scatter symbolen te krijgen tijdens de free spins. Elke keer als je een Scatter symbool krijgt, dan ga je een ander paard voorbij en als je ze alle vijf ingehaald hebt ga je een stap verder op de carrière baan en krijg je 10 nieuwe free spins. Daarnaast is er ook nog het bonusspel. Dit bonusspel wordt gestart in een nieuw scherm en op dat moment ga je gokken op de paarden van het Champion of the Track spel. Er zijn in totaal 4 jockeys en jij gaat er eentje kiezen. Voor deze jockey kan je een aantal munten winnen en stappen op het bord. Wanneer de gekozen jockey (en paard) 1e worden, dan win je 4 stappen en worden je munten 5x uitgekeerd. Worden ze 2e of 3e gelden deze regels ook, alleen met iets minder munten en stappen op het bord.

Online gokken brengt de paardenraces naar je toe door middel van deze prachtige video slot, de Champion of Track. Dus kies het beste paard en win!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren