Boom Brothers

Ooit wel eens op jacht willen gaan naar goud, diamanten en robijnen? Dat kan nu bij online gokken! Met de Boom Brothers video slot duik je de mijnen in om op zoek te gaan naar de verschillende schatten. Natuurlijk moet daar wat dynamiet voor gebruikt worden en samen met een prachtig bonusspel, moet de Boom Brothers wel een klapper worden!

Boom Brothers Youtube Video

Boom Brothers layout en animatie

Net als bij de Frankenstein zie je bij het opstarten van de Boom Brothers eerst een animatie filmpje te zien. Op deze manier kom je helemaal in de sfeer van de het mijnwerken en zoeken naar goud! In het filmpje zie je drie schatzoekers (de gebroeders Boom) die op zoek zijn naar de diamanten, de robijnen en het goud. Om dit goed te doen, blazen ze een gedeelte van de grot op met dynamiet en op die manier wordt je het spel binnen geblazen. Als je uiteindelijk in het spel terecht komt, dan zie je in het midden de vijf rollen waarop het basisspel gespeeld wordt. In het midden bovenaan de video slot, is het logo van de Boom Brothers te zien. Deze is ook helemaal in de sfeer vormgegeven die past bij de Boom Brothers. De naam is volledig uit geschreven en de “o” van Brothers is vormgegeven als een grote, ouderwetse bom met lont. Op de vijf rollen van de Boom Brothers krijg je de beschikking over 20 winlijnen en aan beide zijkanten van de vijf rollen kan je de winlijnen volgen. Er staan namelijk verschillende cijfers die de winlijnen aanduiden. Ga je met je muis over één van deze cijfers, dan zie je precies hoe de bijbehorende winlijn loopt. Wanneer je op een cijfertje klikt, dan wordt dat aantal winlijnen geactiveerd. Dit kan je ook doen in het control panel van de Boon Brothers. Deze is helemaal onderaan de video slot te zien en hier kan je ook nog andere opties instellen.

Boom Brothers bassispel

We hadden net al gezegd dat je in het control panel verschillende instellingen kan veranderen en nu zullen we daar dieper op ingaan. De reden waarom je de Boom Brothers’s instellingen kan veranderen, is dat iedereen op een andere manier wilt spelen. En het is de bedoeling dat iedereen op de Boom Brothers kan spelen! Je kan zodoende het aantal winlijnen instellen, het inzetniveau en de muntwaarde. Je moet wel oppassen met wat je verandert, want alles wat je verandert heeft invloed op je inzet en je winsten. We beginnen met de winlijnen van de Boom Brothers. Je kan maximaal met 20 winlijnen spelen, maar ook met maar één winlijn. Je kan zelf kiezen met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Het is wel zo dat je meer kans hebt op prijzen als je meer winlijnen activeert. Echter wordt je inzet ook hoger. De minimale inzet per winlijn is namelijk 1 munt. Deze inzet kan je ook nog verhogen door het inzetniveau te verhogen. Dit niveau staat standaard op 1 en dan zet je ook maar 1 munt per winlijn in. Maar win je dan een prijs, dan wordt deze ook maar 1x uitbetaald. Het hoogste niveau is niveau 5. Op dit niveau bedraagt je inzet op de Boom Brothers 5 munten per winlijn.

Dit lijkt dan een hoop, maar elke prijs die je dan wint, wordt ook 5x uitgekeerd! De prijzen die je kan winnen op de Boom Brothers liegen er ook niet om. Net zoals andere video slots op online gokken heeft de Boom Brothers ook een aantal symbolen die vaker voorkomen dan andere. Deze prijzen zijn relatief laag, want je wint toch al snel 100 munten voor bijvoorbeeld vijf lantaren. De symbolen die minder vaak voorkomen zijn meer waard. Deze symbolen zien eruit als rare maskers en er zijn ook nog symbolen voor het bonusspel. Voor de masker symbolen kunnen de prijzen oplopen tot wel 500 munten. Om je te helpen deze mooie prijzen te winnen, heeft de Boom Brothers de welbekende Wild symbolen. Deze symbolen hebben de speciale gave om de vorm van elk ander symbool aan te nemen. Op die manier maak je nog meer kans op mooie prijzen. Het leuke van dit symbool is dat deze een passende animatie heeft wanneer je een winnende combinatie afsluit met een Wild symbool. Dit symbool heeft namelijk de vorm van een bom welke ontploft als je een winnende combinatie maakt! Maar Netent vond dat er nog niet genoeg te winnen viel en hebben ook nog een bonussymbool toegevoegd die je toegang geeft tot het leuke bonusspel.

Boom Brothers bonusspel

In het basisspel van de Boom Brothers valt al genoeg te winnen, maar daarnaast is er ook nog een bonusspel, net zoals bij de Diamond Dogs. Om in het bonusspel te geraken moet je drie Railattack symbolen krijgen. Dit zijn symbolen met een trein rails. Wanneer je er drie krijgt, dan draaien deze symbolen zich zo om, dat ze een aaneen lopende rails vormen. De andere symbolen die er nog stonden verdwijnen en op de aangelegde rails verschijnt een wagentje. Nu moet je de andere twee rollen apart van elkaar draaien en proberen om daar ook een rails symbool te krijgen. Wanneer dit helemaal goed gaat, dan vormt er zich een complete trein rails en ga je naar het bonusspel. Lukt het je helaas niet, dan worden (na 4 rails symbolen) je gewonnen munten vermenigvuldigd met 3 en bij drie rails symbolen worden die munten verdubbeld. Hoe je het ook wend of keert, je wint altijd! In het bonusspel is het uiteindelijk de bedoeling om om de gebroeders Boom naar de overkant te krijgen. Lukt je dit, dan kan je leuke prijzen winnen. Hoe werkt dit? Je ziet in het bonusspel de gebroeders Boom in wagentjes zitten, elk in een eigen en ze hebben allemaal één schat voor zich. Dus eentje heeft de diamanten, eentje de robijnen en één het goud. Onderaan het scherm kan je een karretje kiezen, waarna er een cijfer en één van de schatten zichtbaar wordt. De broer die bij de gekozen schat hoort, mag dan het aantal plaatsen naar voren rijden (maximaal 3) die je te zien krijgt. Vervolgens mag je weer opnieuw kiezen en het bonusspel stopt pas wanneer je één van de gebroeders Boom aan de overkant hebt gekregen.

Online gokken heeft met de Boom Brothers een fantastisch mooi, interactief en winstgevend spel in zijn assortiment. En dankzij het uitbetalingspercentage van 95,4% wordt de Boom Brothers ook veelvuldig gespeeld door online video slot spelers.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren