Blood Suckers

De naam van deze video slot doet al angst inboezemen, maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig. De Blood Suckers is namelijk een zeer gebruiksvriendelijke video slot die ook nog eens zeer winstgevend kan zijn. Online gokken biedt je de mogelijkheid om op deze fantastische video slot te spelen waar je de beschikking krijgt over vijf rollen en maar liefst 24 winlijnen. Als extraatje heeft de Blood Suckers ook nog een griezelig goed bonusspel!

Blood Suckers op Youtube

Blood Suckers layout

De vormgeving van de Blood Suckers is van een zeer hoge kwaliteit en dat zie je gelijk als je de video slot opstart. Wat natuurlijk gelijk opvalt zijn de vijf rollen die centraal zijn opgesteld. Om deze rollen is een zwarte rouwrand gevestigd en op de achtergrond zie je een donkere steeg waar de wind angstaanjagend doorheen waait. De naam van deze video slot doet al vermoeden dat het iets met vampieren te maken heeft en dat is ook goed te zien in het logo van de Blood Suckers. Het logo staat bovenaan het scherm en in dat logo is een grote vleermuis met lichtgevende ogen te zien. Uiteraard zijn de symbolen van de Blood Suckers ook vormgegeven naar het thema van deze video slot. Er zijn allerlei vampiers aanwezig en ook de verschillende voorwerpen om vampiers te doden en af te weren.

De bijbel, knoflook en de houten staak met hamer zijn allemaal aanwezig op de Blood Suckers. Het leuke van sommige symbolen is dat er ook nog animaties in deze symbolen aanwezig zijn. Neem nou het Wild symbool. Wanneer je hiermee een winnende combinatie maakt, dan zie je Dracula in de nek van een jonge dame bijten. Door al dat moois kom je helemaal in de juiste stemming om de Blood Suckers te spelen. Nog even terugkomend op de zwarte lijst om de vijf rollen heen. Hier zie je allerlei cijfertjes staan, van 1 tot en met 25. Dit zijn de cijfers van de winlijnen en net als de Super Lucky Frog heeft de Blood Suckers er 25. Onderaan de online video slot zie je het bekende video slot.

Blood Suckers basisspel

Ook al is een video slot nog zo mooi, het is altijd handig om te weten hoe deze werkt. Anders kan je voor onaangename verassingen komen te staan. om die reden gaan wij ook eerst kijken naar het control panel van de Blood Suckers. Hier kan je de instellingen van de Blood Suckers veranderen. In totaal zijn er drie instellingen die je kan aanpassen. Deze zijn het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. We beginnen met het kiezen van het aantal winlijnen. Zoals we al zeiden heeft de Blood Suckers 25 winlijnen en jij mag zelf bepalen hoeveel je er wilt gebruiken. Het is echter wel raadzaam om veel winlijnen te gebruiken, omdat de kans op prijzen veel groter is bij meerdere winlijnen. Hier moet natuurlijk we een prijs tegenover staan. Er is namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn en daardoor wordt je inzet hoger als je meer winlijnen activeert. Deze inzet kan je ook nog op een andere manier verhogen, namelijk door het inzetniveau te verhogen.

Waarom zal je dat doen, hoor ik jullie vragen. Het is namelijk zo dat een hoger inzetniveau ervoor zorgt dat je ook hogere prijzen wint. Wanneer je begint met spelen dan staat het inzetniveau op het laagste niveau en dan heb je ook een inzet van 1 munt per winlijn, maar worden je winsten ook maar 1x uitbetaald. Dit niveau kan je ophogen tot een maximum van 4. Op het hoogste niveau zal je inzet vier munten per winlijn bedragen, maar zal elke prijs ook 4x uitbetaald worden. Zo kan je dus heel veel munten winnen en misschien ook wel heel veel geld. Dit laatste kan je ook weer helemaal zelf bepalen. Je kan namelijk de muntwaarde instellen van 0,01 cent tot maximaal 0,50 cent. Zo kunnen de prijzen van de Blood Suckers een hele hoop geld waard worden. De prijzen lopen namelijk al snel op naar 100 en 250 munten! Om je te helpen deze prijzen te winnen, heeft de Blood Suckers ook nog de Wild en Scatter symbolen en, niet onbelangrijk, de bonussymbolen.

Blood Suckers bonusspel

Alsof je in het basisspel nog niet genoeg munten kan winnen, gooit de Blood Suckers er ook nog een bonusspel tegenaan! Het bonusspel van deze online video slot is ook weer een prachtig en uniek bonusspel, net zoals die van de Pacific Attack. Maar eerst moet je drie bonussymbolen op 1 winlijn zien te krijgen, voordat je in het bonusspel van de Blood Suckers terecht komt. Het bonussymbool ziet eruit als een houten staak – helemaal onder het bloed – en de hamer. Met deze voorwerpen kan je een vampier doden en dat is ook wat we gaan doen in het bonusspel. Je krijgt 12 doodskisten te zien en het is de bedoeling dat jij telkens één doodskist open maakt. Wanneer je de deksel van de kist afhaalt en er ligt een vampier in, dan sla jij automatisch toe met de houten staak en de hamer. Voor elke dode vampier krijg je een aantal munten, meestal ergens rond de 200 munten. Maar er liggen ook speciale vampiers in de doodskisten en voor Dracula zelf krijg je natuurlijk ook veel meer munten. Als je op een lege doodskist stuit, dan is het bonusspel afgelopen en ga je weer terug naar het basisspel.

Online gokken heeft weer een topper in huis gehaald met de Blood Suckers. Deze online video slot brengt genoeg spanning en afwisseling om lang te spelen. De prijzen en vele munten die je daarmee wint helpen natuurlijk ook een handje.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren