Arabian Nights

Wie kent het nummer van Chipz niet, het nummer over de Arabian Nights. Hierin hebben ze het over de Arabian Nights en dat het een “journey of a lifetime” is. En een fantastische weg leg je ook zeker af met deze prachtige video slot. Als je besluit om op de Arabian Nights te gaan spelen, krijg je de beschikking over vijf rollen met maximaal 10 winlijnen. Als extraatje heeft de Arabian Nights ook nog een progressieve jackpot die kan oplopen tot een magistraal bedrag van boven de 1 miljoen euro!!

Arabian Nights Video op Youtube

Arabian Nights vormgeving

Alles wat je ziet en hoort als je de Arabian Nights opstart, ademt de sfeer van de Arabische nachten uit. Zelfs als je ze nog nooit hebt meegemaakt, kan je jezelf plaatsen in deze sfeer. Precies in het midden zijn de vijf rollen van de Arabian Nights geplaatst en hierop speel je het spel, hoeveel je ook inzet. Op de achtergrond hiervan zie je de prachtige heldere Arabische nacht met flikkerende sterren en je ziet de Arabische torens ook staan. Verder hoor je de krekels en andere nachtdieren geluid maken, waardoor het plaatje compleet is. Als je links van de eerste rol en rechts van de laatste rol kijkt, dan zie je allemaal cijfertjes. Dit zijn de cijfers van de verschillende winlijnen op de Arabian Nights. In totaal heeft de Arabian Nights 10 winlijnen en daarom zie je ook de cijfers 1 tot en met 10 willekeurig geplaatst aan beide zijkanten. Wanneer je met je muis over een cijfer heen gaat, dan zie je gelijk hoe de desbetreffende winlijn loopt.

Deze lopen niet allemaal horizontaal van links naar rechts, maar ook kris kras over de rollen heen. Je kan zelf beslissen hoeveel winlijnen je wilt gebruiken, maar hierover later meer. Aan de linkerkant van het scherm is het logo van de Arabian Nights te zien. De naam is in sierlijke letters geschreven en past daardoor helemaal in het sfeertje dat de video slot oproept. Aan de bovenkant van de video slot is ook nog iets heel leuks te vinden. De Arabian Nights heeft namelijk een hele mooie jackpot, die ook nog een progressief is. Hierdoor loopt de jackpot op als iemand op de video slot speelt. De naam van deze jackpot: Super Jackpot. En deze naam draagt hij niet voor niets, want op dit moment staat de teller op maar liefst €1.5 miljoen!! Van de bovenkant duiken we naar de onderkant. Hier is het control panel van de Arabian Nights terug te vinden. In dit control panel kan je instellingen veranderen om zo op een manier te spelen die jij comfortabel vindt en bij je vindt passen.

Arabian Nights spel

Op dit moment weet je een beetje waar je alles kan vinden op de Arabian Nights, nu nog hoe alles werkt. Dat is eigenlijk niet zo moeilijk, druk op de ronde groene knop en de video slot begint te draaien. Normaal gesproken kan je namelijk heel veel instellingen veranderen, maar bij de Arabian Nights helaas niet. Bij andere ideal video slots kan je de muntwaarde en het inzetniveau vaak veranderen, bij de Arabian Nights alleen het aantal winlijnen. Je speelt altijd voor 50 eurocent per winlijn en op niveau 1. Dat betekent dus dat je voor vijf euro speelt als je alle 10 de winlijnen activeert. Dit is een hoop geld, maar daar kan je wel veel mee winnen. Daarbij is het zo dat je meer kansen maakt op prijzen als je meer winlijnen selecteert. Je kan in de paytable (linksboven het control panel) precies lezen welke prijzen er te winnen zijn en we zullen hier een paar voorbeelden geven. De symbolen van de Arabian Nights zijn verdeeld in veelvoorkomende symbolen en minder voorkomende symbolen.

Het mag duidelijk zijn dat je minder munten wint voor de symbolen die vaak voorkomen en meer munten voor de symbolen die minder vaak vallen. Onder de veel voorkomende symbolen vallen de verschillende letters en cijfers. Deze zijn vormgegeven in een Arabisch mozaïek. Door de vele winlijnen en 5 rollen zal je snel winnende combinaties hiermee maken en daardoor is de laagste prijs die je hiervoor wint ook 3 munten. Deze krijg je bij drie dezelfde symbolen, maar heb je vijf dezelfde symbolen op één winlijn……dan kan dit alweer oplopen tot 150 munten! Dus zo slecht betalen die veel voorkomende symbolen ook weer niet uit. Doordat de andere symbolen minder vaak voorkomen op de Arabian Nights, krijg je hier meer munten voor. Deze symbolen zijn ook meer gebaseerd op het Arabische thema. Zo heb je Arabische zwaarden, kamelen, pantoffels en nog meer van deze symbolen. Het leuke van deze symbolen is, dat je hier wel 2.000 munten mee kan verdienen! Om je hierbij te helpen, heeft de Arabian Nights ook nog Wild symbolen. Deze herken je aan de boef die ’s nachts door de Arabische nachten sluipt op zoek naar schatten.

En doordat deze boef de vorm kan aannemen van elk ander symbool, zorgt het Wild symbool ervoor dat jij die schatten snel en makkelijk kan winnen! En die schatten zijn niet mis. Zojuist heb je al gelezen dat ze op kunnen lopen tot 2.000 munten, maar dat is nog niks. Want krijg je vier Wild symbolen op 1 winlijn, dan keert de Arabian Nights 2.500 munten uit. Maar je wordt pas echt wild als je vijf Wild symbolen krijgt…………want dan win je de Jackpot!! Je kan dan een echt feestje gaan geven in een Arabisch land, want zoals je als het goed is al weet…..kan deze jackpot oplopen tot meer dan 1 miljoen euro!!!
Dus duik die nacht in en win………op de Arabian Nights.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren