Alien Robots

De Alien Robots is een geweldige online video slot die gebruik maakt van 5 rollen. Doordat deze topper maar liefst 30 winlijnen heeft en 243 winstmanieren, is dit één van de meest gespeelde video slots van online gokken. Om nog winstgevender te zijn, heeft de Alien Robots ook nog Wild symbolen, zoals bijvoorbeeld de Fortune Teller ook heeft. Uiteraard mogen de Free Spins ook niet ontbreken.

Alien Robots Youtube Video

Werking van de Alien Robots

Het grappige aan de Alien Robots is dat de graphics eruit zien alsof je op een oude Atari computer aan het spelen bent. Waar andere video slots, zoals de Mystery at the Mansion, zich onderscheiden met mooie grafische aspecten, doet de Alien Robots dit door eruit te zien als een ouderwetse spelcomputer. In het midden van je scherm zie je gelijk de vijf rollen waarop het spel gespeeld wordt. De symbolen waarmee je speelt zien er ook lekker “oldschool” uit. Helemaal aan de linker- en de rechterkant van deze rollen zie je allemaal cijfers. Deze cijfers staan voor de de winlijnen die de Alien Robots heeft. En dit zijn er maar liefst 30! De Alien Robots biedt je 30 winlijnen om te gebruiken en om prijzen mee te winnen. Precies in het midden boven deze vijf rollen, staat het logo van de Alien Robots.

De naam is in sierlijke letters weergegeven. Als je helemaal naar de onderkant van de kast kijkt, dan zie je dat daar het control panel van de Alien Robots een plaats heeft gekregen. Zoals bij veel andere ideal video slots van online gokken, kan je hier verschillende opties veranderen en zo de video slot aanpassen aan jouw wensen. In het midden van dit control panel is de grote, ronde knop te vinden die je gebruikt om het spel in beweging te zetten. Het leuke van de Alien Robots is dat wanneer je dit doet, je allerlei grappige robot geluidjes hoort. Dit neemt je weer helemaal terug in de tijd en doordat je 243 winstmanieren hebt, is dit allemaal waanzinnig leuk!

Alien Robots spel

Het spel van de Alien Robots speelt zich altijd af op de vijf rollen. Het maakt dus niet uit hoeveel je inzet, want de vijf rollen staan standaard voor je klaar. Toch kan je nog genoeg veranderen en aanpassen in het control panel van de Alien Robots. Zo kan je het aantal winlijnen bepalen, het inzetniveau, de muntwaarde en natuurlijk de extra optie; de 243 winstmanieren! Allereerst de winlijnen. De Alien Robots heeft er 30 in totaal en jij mag zelf bepalen hoeveel je er gebruikt. Je kan kiezen van 1 winlijn tot alle 30 winlijnen. Het is natuurlijk wel zo dat je meer kans maakt op mooie prijzen als je meer winlijnen gebruikt. Een prijs kan namelijk alleen vallen op een geactiveerde winlijn. Je bent dus zeker gebaat bij meer winlijnen, maar je inzet wordt dan ook hoger. Want je zet minimaal 1 munt per winlijn in. Dit betekent dat je 30 munten inzet per draai als je 30 winlijnen activeert. De minimale inzet is verbonden aan de volgende optie; het inzetniveau. Standaard staat deze op niveau 1, maar natuurlijk kan je ook dit veranderen op de Alien Robots.

Je kan het niveau ophogen tot maximaal niveau 5. Dit houdt in dat je 5 munten per winlijn inzet. Maar dat is nog niet alles, je winsten worden namelijk ook vermenigvuldigt met 5! Zo kan je veel hogere prijzen winnen! De prijzen die je wint, worden ook uitbetaald in munten. Hoeveel deze munten waard zijn, kan je bepalen door de muntwaarde te veranderen. De muntwaarde varieert van 0,01 cent tot 0,50 cent. Deze muntwaarde geldt voor elke munt die je inzet en wint op de Alien Robots. Een prijs van 100 munten kan dan minimaal 1 euro waard zijn, maar ook 50 euro! Als je dacht dat je nu wel alle opties van de Alien Robots gehad had, heb je het mis! Want er is nog een laatste optie en dat is de 243 winstmanieren inschakelen. Je doet dit door bij de optie winlijnen, door te klikken nadat je 30 winlijnen hebt geslecteerd. Er komt nu groot in het midden van het scherm van de Alien Robots de tekst “243 winstmanieren actief” te staan en vanaf dat moment kan je pas echt grote prijzen winnen!!

Mooie prijzen op de Alien Robots

Want er zijn mooie prijzen te winnen en doordat de Alien Robots een aantal symbolen heeft die veel voorkomen, is de kans groot dat je deze prijzen wint. Deze symbolen zijn de verschillende letters en het cijfer “10” en deze zijn allemaal weergegeven in de oude computerstijl. Doordat deze symbolen veelvuldig voorkomen, zijn de prijzen die je wint op deze symbolen ook lager. Maar ondanks dit gegeven, kan je toch als snel leuke prijzen winnen die kunnen oplopen tot wel 300 munten! Deze prijs valt als je vijf keer de letter “A” verzameld op een winlijn van deze online video slot. En dankzij de vele winlijnen die de Alien Robots heeft (30 winlijnen), is de kans op zulke prijzen natuurlijk er groot. De grootste prijs die te winnen valt is 10.000 munten! Deze prijs win je als je vijf keer een rode robot krijgt. Je moet wel duidelijk weten dat al deze prijzen die we zojuist genoemd hebben, prijzen zijn die gegeven worden op niveau 1. Dus wanneer je het niveau opkrikt tot niveau 5, dan worden die prijzen vermenigvuldigt met 5! De hoogste prijs wordt dan ineens 50.000 munten waard! Om je nog meer te helpen, heeft de Alien Robots ook nog Wild symbolen en Scatter symbolen. De Wild symbolen werken volgens het principe van een joker en kunnen daardoor de vorm aannemen van elk ander symbool op de Alien Robots. Hierdoor is de kans op winnende combinaties nog groter en dankzij de Scatter symbolen kan je ook nog eens gratis spins verdienen. En als klap op de vuurpijl heb je natuurlijk nog de mogelijkheid om 243 winstmanieren te activeren!

Het is je waarschijnlijk wel duidelijk waarom de Alien Robots één van de meest geliefde online video slots is op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren