Gokken op Wielrennen

Een jaar of wat geleden was de reactie op het aanraden om te gokken op sport steevast; ga toch fietsen! Vandaag de dag kunt u beide met elkaar combineren door te gokken op wielrennen. Als u er even over na denkt komt u dit rond de grote rondes overal tegen en het is ook nog heel erg leuk om te doen omdat het deelnemersveld een stuk groter is dan bij andere sporten.

Manieren van Gokken op Wielrennen

Waar het aan ligt weten wij niet mar het online gokken op wielrennen kan op vele manieren gebeuren. Als de Tour de France er aan komt ziet u aan alle kanten de Tourpools als paddenstoelen uit de grond schieten. Ook uw regionale dagblad en de kruidenier zullen niet achterblijven bij dit verschijnsel dat door geen enkele andere sport geëvenaard kan worden. Toch zult u van ons niets dan goeds horen over deze mogelijkheden om in te zetten op de uitkomst van de rondes. Wij willen u alleen aanraden om uw inzet te veranderen en niet alleen voor de eeuwige roem te gaan maar bij het wielrennen gokken om geld te overwegen. Waarom zou u dit niet doen, u hebt immers de kennis om alle renners op hun kwaliteiten te beoordelen en kunt met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid voorspellen wie er als winnaar de Champs de Elysées over rijdt. Als u deze kennis hebt dan is bij het gokken wielrennen u op het lijf geschreven.

Toch is het gokken op de Tour de France niet de enige mogelijkheid om in te zetten op de uitslag van wielerwedstrijden. De Tour de France is wel de belangrijkste van de drie grote rondes en volgens de kenners ook de zwaarste. De Tour de France is de middelste van de drie grote rondes en wordt gevolgd door de Vuelta die in Spanje verreden wordt. Voor veel renners is het rijden van de Giro d’Italia de laatste zware voorbereiding op de Tour de France. Voor gokkers geld dit ook en is het gokken op de Giro d’Italia een laatste voorbereiding op de grootste wedstrijd van het jaar. Toch is het gokken op de Giro niet de belangrijkste inzet van het hele jaar, dit komt omdat de Tour de France traditioneel meer aandacht krijgt van gokkers maar vooral ook van de pers en het publiek.

Gokken op Wielrennen zoals de Tour de France

Hoewel het gokken op de Tour de France bij veel gokkers het hart sneller doet kloppen is er natuurlijk meer op het gebied van af te sluiten weddenschappen bij het wielrennen te beleven. De jaarlijkse wielerkalender wordt ook opgesierd door veel eendaagse koersen waarbij de strijd vaak heviger is en de winnar verrassender. Het gokken op wielrennen kan daarom bij de eendaagse koersen wel eens veel interessanter zijn omdat daar de meeste renners veel meer strijd kunnen leveren en zichzelf daarmee in de kijker kunnen fietsen. De kans dat een renner die in de grote rondes niet met de besten mee kan een achterstand van een aantal minuten weg werkt is zeer klein in de grote rondes. Bij de eendaagse wedstrijden kan deze renner er echter opeens met de zege vandoor gaan en dus is het wedden op wielrennen hier veel interessanter. Deze wedstrijden zoals Milaan – San Remo, Parijs – Roubaix, Luik – Bastenaken – Luik maar ook de ronde van Vlaanderen zijn echte publiekstrekkers en geweldig mooie wedstrijden voor het online gokken op wielrennen.

Bij al deze wedstrijden zult de grote namen uit het professionele wielrennen tegen komen die daar allemaal uit naam van de sponsor van de ploeg opereren. Toch is er meer te beleven op de jaarlijkse wielerkalender en is er dus ook meer te gokken op wielrennen. Zo vindt er jaarlijks een wereld kampioenschap wielrennen plaats waarvan de winnaar zich een jaar lang in een witte trui met de kleuren van de regenboog mag hullen. Natuurlijk zijn rond dit wereld kampioenschap de nodige weddenschappen af te sluiten. Ditzelfde geld ook voor het wielrennen op de Olympische spelen waar het wedden op wielen zelfs bijna tot een Olympische discipline wordt verheven. Het mag duidelijk zijn dat er veel mogelijkheden zijn om een weddenschap te plaatsen bij het wielrennen. Wat ons betreft zijn de eendaagse races waarbij u onze eigen Amstel Gold race ook aantreft een stuk interessanter voor het gokken op wielrennen. De keuze waar u voor kiest is vooral aan u en het wielrennen is voor ons als fiets natie bij uitstek waarschijnlijk een stuk beter te begrijpen als andere sporten. Vandaar dat op wielrennen gokken een gouden toekomst vol mooie mogelijkheden in het verschiet is gelegd.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren