Gokken op Honden

Van alle sportweddenschappen die u af kunt sluiten behoort het gokken op honden tot de onbekendste in Nederland. Toch is er op het gebied van de hondenrennen het nodige te wedden en de meeste wedstrijden worden in Engeland verlopen. Het gokken op sport is in Engeland toch al bijna tot volksreligie verworden en men wed dan ook op alles wat mogelijk is.

Online Gokken op Honden in het buitenland

Bij het online gokken in Engeland wordt vaak gedacht aan het gokken op paarden maar het wedden op honden wordt veel gedaan. Er worden ook buiten Engeland de nodige races georganiseerd en ook daarop kan ingezet worden bij verschillende aanbieders van sport weddenschappen. Het aanbod is echter niet zo groot als bij andere sporten maar toch zult u voldoende keuze aan treffen. Dit komt voornamelijk omdat houden van honden die geschikt zijn om mee te racen een dure hobby is die niet heel veel mensen zich willen of kunnen veroorloven. Daarbij komt dat het prijzengeld dat deze kosten moet dekken beperkt is omdat er niet zo heel veel publiek en sponsors op af komen. Op honden gokken zorgt bij de meeste races voor de dekking van het prijzengeld en zo houdt deze tak van sport het hoofd boven water. Voor het online gokken op honden hoeft u echter niet naar een honden race baan toe omdat dit allemaal online gebeurd.

Om het gokken online op honden aan te kunnen bieden hebben de online bookmakers en sportweddenschappen aanbieders de nodige mensen in dienst die alle races bekijken en analyseren. Deze mensen weten van de hoed en de rand als het op honden races aan komt en zij bepalen welke odds u aangeboden worden als u wilt gokken op honden. U zult bij de weddenschappen die u af kunt sluiten veel races tegen komen die in Engeland gehouden worden. Er vinden ook een aantal races in Amerika plaats en ook in andere landen in Europa worden hondenraces georganiseerd. U kunt echter veelal niet op deze races inzetten omdat het online wedden op honden in die landen aan wettelijke regels gebonden is en het dus vaak niet toegestaan is om deze weddenschappen online aan te bieden. Dit wil echter niet zeggen dat het wedden op honden in die landen niet gebeurd, dit gebeurd wel degelijk en de hondenrennen genereren hiermee ook de nodige inkomsten. Deze inkomsten worden vervolgens weer gebruikt om de organisatie te bekostigen en het prijzengeld op te brengen.

Frankrijk Gokken op Honden en Nederland

In Frankrijk is het online gokken op honden bijvoorbeeld sinds een paar jaar wel toegestaan en de organisaties mogen hun kosten dekken met de opbrengsten. De daarvoor in het leven geroepen wet schrijft echter voor dat de online weddenschappen alleen aangeboden mogen worden in Frankrijk en georganiseerd mogen worden door Franse ondernemingen die ook in Frankrijk belasting moeten betalen. U kunt dus als Nederlander niet zomaar op honden gokken die in Frankrijk hun rondjes rennen om de nep haas te pakken te krijgen. In andere landen bestaat een soortgelijke wetgeving die het inzetten vanuit andere landen aan banden legt en daarom worden deze races ook niet altijd aangeboden. Wat betreft de Engelse hondensport gaat het net als bij andere sport evenementen. De Engelse overheid heeft er geen problemen mee dat het gokken op sport evenementen die in Engeland georganiseerd worden ook in andere landen aangeboden worden. Daarom is het gokken op honden die in Engeland hun races lopen ook wat u het meeste tegen zult komen.

Waar u bij andere sporten een goede kennis zult moeten hebben van de sport zelf en de regels van de sport om te kunnen bepalen welk team of welke speler de meeste kansen maakt is dit bij de hondensport anders. Het enige waarvan u bij het online wedden op honden van op de hoogte moet zijn is hoe de honden de afgelopen races hebben gelopen. Daaruit kunt u dan afleiden hoe het met de vorm van de honden is gesteld en dit kan de komende race voorspellen. Toch is dit onderdeel van het gokken op honden juist één van de moeilijkste zaken en u zult dit ook zien bij het voorspellen van de winnaars van paardenraces. Veel sportweddenschappen aanbieders zullen u daarom vertellen hoe de honden de laatste races hebben gelopen. Aan de hand van deze informatie kunt u dan gokken online op honden en natuurlijk hopelijk ook winnen. Zoals bij bijna iedere race is het natuurlijk wel heel erg spannend, als u de kans hebt om een race van dichtbij of via de televisie of internet te volgen raden wij dat zeker aan. Bij het gokken op honden zal het u dus niet aan spanning ontbreken en naar wij hopen ook niet aan winst.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren