Gokken op Golf

Bij de vele verschillende vormen van gokken op sport zal er altijd wel een sport van uw gading te vinden zijn. Zo is voor diegenen die wel eens een klein balletje over een heel groot grasveld proberen te slaan de mogelijkheid van gokken op golf. Zoals bij het wedden op alle sporten het geval is zult u wel moeten weten waar u op in zet maar bij de meeste liefhebbers zit dat wel goed.

Geschiedenis van Gokken op Golf

Het spelen van golf in de vorm zoals wij die vandaag de dag kennen gaat al terug tot de zestiende eeuw en waarschijnlijk is de bron waar golf van af stamt zelfs nog een eeuw of vijftien ouder. Het spreekt voor zich dat online gokken op golf een heel stuk minder ver terug gaat omdat het internet en de mogelijkheden voor het gokken via het internet nog niet zo lang bestaan. Toch biedt het gokken op golf u een heel breed scala aan verschillende weddenschappen aan. Deze weddenschappen zijn af te sluiten op alle grote toernooien die georganiseerd worden voor professionele golfers. Voor iedere liefhebben van golf zijn er daarom weddenschappen te vinden waarbij u niet alleen uw kennis kunt testen maar ook een leuk centje kunt verdienen. Dat zijn de voordelen van op golf gokken en die worden door meer en meer mensen ontdekt.

Bij golf denken heel veel mensen aan Tiger Woods, zonder twijfel is hij een hele grote golfer die de sport van een van de vele vooroordelen waar de sport aan leidde af heeft geholpen. Het zal dan ook niet verbazend zijn dat wedden op Tiger Woods nog steeds voor veel mensen een makkelijke inzet is. Helaas voor velen kampt Tiger Woods met problemen om op het oude niveau terug te keren waar hij mee speelde en dat maakt hem natuurlijk een veel interessantere keuze voor iedereen die bij het gokken online op golf in wil zetten. Daarbij is het de vraag of Tiger Woods in staat zal zijn om potten te breken of balletjes te putten. In ieder geval zal hij de grote klasse die hij had nooit helemaal verliezen dus u moet nog steeds rekening met hem houden bij het gokken op golf.

Gokken op Golf PGA World Tour

Naast het wedden op Tiger Woods of een van de vele andere bekende professionele golf spelers, bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om in te zetten op de vele grote golftoernooien die er gespeeld worden. Hierbij kunt u denken aan de PGA World Tour die bestaat uit een hele serie van toernooien waar alle professionele golfers hun prijzengeld verdienen en de bookmakers de mogelijkheid aan over houden om wedden op de PGA aan te bieden. Niet aan alle toernooien zal natuurlijk door de grootste spelers deel genomen worden, daarvoor zijn er simpelweg teveel. Toch is het vaak wel mogelijk om op alle toernooien in te zetten, als u dus op een specifieke speler in wilt zetten dan zult u af en toe dus wel eens een weekje over moeten slaan. Toch is online wedden op golf de beste mogelijkheid om op een hele andere manier veel plezier te beleven aan dit fascinerende spel.

Naast het wedden op golf dat gespeeld wordt tijdens de PGA World Tour zijn er ook andere toernooien waar u op in kunt zetten. Denkt u hierbij aan de Europese Tour die vooral door spelers aangedaan wordt die zich nog niet voor de hoogste klassen in golf hebben gekwalificeerd. Ook de Masters is een bron voor het opstellen van de mooiste weddenschappen omdat dat een ontmoetingsplek is voor de beste golfers van de wereld die daar om de hoogste eer zullen strijden. Het enige nadeel van een toernooi als de Masters is dat dit natuurlijk minder vaak gespeeld wordt en daarom ook op golf wedden minder vaak mogelijk is op wedstrijden van de Masters. Vergeet ook niet de odds te bekijken die de Ryder Cup u op zal leveren. Deze traditionele strijd tussen de beste Europese golfers en de Amerikaanse golfers is altijd goed voor de meest interessante odds die u een leuke winst op kunnen leveren. Op golf gokken krijgt ten tijde dat om de Ryder Cup gespeeld wordt natuurlijk een hele speciale betekenis omdat het een echter Europa vs Amerika wedstrijd is. In ieder geval biedt het internationale golf u talloze mogelijkheden om mooie weddenschappen af te sluiten en als u voldoende verstand van zaken hebt een mooie prijs in de wacht te slepen. Het zal wel niet altijd een hole in one zijn maar gokken op golf maakt het al snel mogelijk om een leuke cent in de wacht te slepen.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren