Gokken op Cricket

Hoewel de regels van het spel voor heel veel mensen onbegrijpelijk zijn is het gokken op cricket eigenlijk heel eenvoudig. Ook is het in Nederland niet heel erg voor de hand liggend om een weddenschap af te sluiten op de uitkomst van een cricket match. Toch zijn er landen waar cricket ongekend populair is en waar er dan ook heel veel gewed wordt op de uitkomst van de wedstrijden.

Online Gokken op Cricket

Op cricket gokken is voor mensen in Engeland, Australië, India en Pakistan een tijdverdrijf bij uitstek. Behalve in Engeland hebben de andere landen echter weinig ervaring met online gokken en zullen alle weddenschappen dan ook via bookmakers verlopen. Het wedden op cricket via een bookmaker verloopt in landen als India en Pakistan ook niet altijd op een legale of georganiseerde manier en het uitbetaald krijgen kan daarom ook wel eens lastig zijn. Dit zorgt soms voor grote groepen hele boze mensen die dan op hun eigen manier de opbrengst van hun inzet proberen op te eisen, dit gaat niet altijd op een erg zachtzinnige manier en het leven van een bookmaker is dan niet erg rooskleurig. Dit is dan ook het grote voordeel van het online gokken op cricket waarbij alles netjes en vooral door de computer geregeld zal worden.

Bij het online wedden op cricket kunt u in inzetten op verschillende wedstrijden en op verschillende manieren. Het verschilt echter per aanbieder van de weddenschappen op welke manieren en op welke wedstrijden u in kunt zetten. U zult echter altijd de mogelijkheid hebben te gokken op cricket bij de grote internationale wedstrijden die georganiseerd worden. Bij deze grote internationale wedstrijden hebben we het over de verschillende test matches die georganiseerd worden maar ook bijvoorbeeld over de Ashes Series. De Ashes Series is een reeks cricket wedstrijden die gespeeld worden tussen Engeland en Australië die als ruim 130 jaar gespeeld worden. Deze wedstrijden zijn al die tijd goed voor heel veel rivaliteit tussen beiden landen en natuurlijk daardoor ook goed voor heel veel mogelijkheden om te wedden op cricket. Hiernaast moet u natuurlijk ook de andere toernooien en wereldkampioenschappen niet vergeten die altijd goed zijn voor de nodige weddenschappen vanwege de landsbelangen.

Gokken op Cricket competities

Deze landsbelangen spelen geen rol bij de diverse nationale competities maar toch is op cricket wedden voor sommige mensen wel een hele serieuze zaak. Dit gaat bijna net zo ver als het wedden op voetbal voor sommige mensen gaat al koelen de gemoederen daarna wel veel sneller af. Online bookmakers weten dat natuurlijk als geen ander en daarom wordt het gokken op cricket dan ook bij deze competities aangeboden. Toch is het aantal weddenschappen dat aangeboden wordt een stuk mindergroot als bij andere takken van sport. Dit komt omdat over het geheel gezien cricket geen sport is die hele volksstammen op de been krijgt. De tribunes kunnen dan wel vol zitten als u het op de televisie ziet maar deze tribunes zijn een stuk kleiner dan bij andere stadions. Het online gokken op cricket kan op diverse manieren waarbij natuurlijk de uitslag van de wedstrijd voorspeld kan worden maar ook wie de meeste punten scoort of op vele andere manieren. Voordat u echter op cricket wedden gaat is het wel verstandig om u eerst op de hoogte te stellen van de spelregels. Dit zal het voor u een stuk eenvoudiger maken om de juiste weddenschappen te plaatsen.

Geld storten om te Gokken op Cricket

Het online wedden op cricket betekent natuurlijk ook dat u eerst een bedrag op uw spelers account moet storten. Dit kunt u het beste doen door middel van iDeal omdat iDeal de veiligste manier is van het online storten van geld. Dit komt omdat iDeal gebruik maakt van dezelfde beveiligingen die u ook bij uw online bankrekening tegen komt en daar vertrouwen we allemaal op. Het gokken op cricket en het daarvoor storten van speelgeld door middel van iDeal is dus net zo veilig als online bankieren. Iedere online sportweddenschappen aanbieder zal u dan ook aan raden gebruik te maken van iDeal om geld op uw spelers account te zetten. Niet dat uw inzetten hier beter door worden, u zult natuurlijk altijd zelf de beste uitslag moeten kiezen maar op cricket gokken wordt wel een heel stuk veiliger. U kunt er bij het gebruik van iDeal dan ook van uit gaan dat uw persoonlijke en financiële informatie niet in de verkeerde handen terecht zullen komen. Als u dan vervolgens ook nog eens de juiste weddenschap af sluit dan zal u dat ook een leuke winst opleveren. Dan is het gokken op cricket net zo mooi als iedere andere manier van online gokken op sport.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren