Caribbean Stud Poker Spelen

Van alle gokspelletjes die aangeboden worden spreekt poker wellicht het meest tot de verbeelding. Vooral de Texas Hold ‘Em variant is de laatste jaren mateloos populair en trekt veel nieuw spelers aan. Toch is dit slechts één van de vele varianten die u kunt spelen terwijl bijvoorbeeld ook Caribbean Stud poker spelen een hele mooie manier van poker spelen is.

Screenshot van Caribbean Stud Poker Spelen

Online Gokken & Caribbean Stud Poker Spelen

Bij het online gokken vormen poker varianten een zeer belangrijk deel van het totaal aan gespeelde spelletjes. Ook online Caribbean Stud poker spelen wordt door veel mensen gedaan omdat het een puur poker spel is waarbij u niet op andere spelers hoeft te letten. Het spelen tegen andere mensen wordt niet door iedereen al even prettig ervaren omdat daarbij de aandacht afgeleid wordt van het spel waar het uiteindelijk om moet gaan. Het is natuurlijk spectaculair om te zien hoe professionele poker spelers hun tegenstanders in de luren leggen zonder een fatsoenlijke hand te hebben maar het is voor veel mensen ook frustrerend om die tegenstander te zijn. Als u dus liever poker speelt dan uw tegen stander bespeeld dan is Caribbean Stud poker een goede keuze voor u. Omdat u bij het Caribbean Stud poker spelen tegen het huis speelt is dit spel buitengewoon geschikt om in een online casino aangeboden te worden en dat gebeurd dan ook.

Het doel bij Caribbean Stud poker online spelen is om met de vijf gedeelde kaarten een betere hand te hebben dan het huis. Deze vijf kaarten worden u in één maal gedeeld en u hebt niet de mogelijkheid om kaarten in te ruilen. Hierdoor is deze vorm van poker dus een heel stuk sneller als andere poker varianten en u kunt daardoor ook veel meer handen spelen in dezelfde tijd. Speel Caribbean Stud poker dan ook als u veel handen wilt spelen en toch een goed kans wilt maken op een leuke winst. Toch is een vergelijking tussen Texas Hold ‘Em en Caribbean Stud poker niet helemaal uit de lucht gegrepen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van dezelfde handen en van vijf kaarten om een hand te vormen. Omdat u echter tegen het huis speelt is de uitbetaling heel anders, u zult niet de inzet van uw tegenstander winnen maar er gelden vaste uitbetalingen bij bepaalde handen.

Speel Caribbean Stud poker online door een inzet te plaatsen in het vakje waar ‘Ante’ in gedrukt staat. Dit is de inzet waar u het spel mee begint en door op de knop ‘delen’ te drukken zult u vijf open kaarten gedeeld krijgen en de dealer zal zichzelf één open en vier gesloten kaarten delen. U zult nu moeten bepalen of u de meeste kans hebt om te winnen of dat de dealer wellicht een betere hand heeft. Zoals gezegd gelden bij het Caribbean Stud poker spelen dezelfde handen als bij andere poker vormen. Als u dus een paar in uw hand hebt en u verwacht dat de dealer dat niet heeft dan kunt u dus op ‘Call’ drukken. U zet daarmee twee maal de ‘Ante” in op winst voor u maar als u denkt geen betere hand te hebben dan past u en is het spel voorbij. Speel online Caribbean Stud poker dus als u goed op de hoogte bent van de mogelijk te maken handen en van de kansen op het halen van een bepaalde hand met vijf gedeelde kaarten.

Diverse handen bij het Caribbean Stud Poker Spelen

Bij het online Caribbean Stud poker spelen kunt u naast het paar dat u één maal de inzet plus de inzet op zal leveren ook alle andere mogelijke handen behalen. U kunt echter niet uw ‘Call’ verhogen als u een hele goede hand hebt. Dit is natuurlijk in het voordeel van het huis en daar is het spel ook op ontworpen. Speel Caribbean Stud poker online dan ook altijd met in het achterhoofd dat u wel mooie winsten kunt maken maar dat dit meerdere speelrondes zal duren. Naast het paar of een high kaart die u een winst van één op één oplevert kunt u ook twee paren hebben die twee maal uitbetalen, drie dezelfde kaarten betalen drie maal uit. Bij het Caribbean Stud poker spelen zal een Straat vier maal uitbetalen en een Flush vijf maal terwijl een Full House zeven maal uitbetaald. De echte knallers zijn de vier dezelfde met een uitbetaling van twintig maal, de Straight Flush die vijftig maal de opbrengst oplevert en de Royal Flush die u honderd of tweehonderd maal uw inzet uitbetaald en bij sommige Caribbean Stud poker varianten zelfs de jackpot.

Het spreekt voor zich dat u bij het Caribbean Stud poker online spelen wel uw hand moet winnen voor deze winsten. U zult uw hand winnen door een betere hand te hebben dan de dealer maar er is een belangrijke regel die uw volledige uitbetaling garandeert. De spelregels van het Caribbean Stud poker spelen bepalen namelijk dat de dealer zich wel moet kwalificeren. Dit wil zeggen dat de dealer minstens een aas, een heer of een poker hand moet hebben. Als dat niet zo is dan krijgt u alleen de ‘Ante” uitbetaald. Speel Caribbean Stud poker met een pokerhand en de dealer heeft zich gekwalificeerd dan krijgt u de volledige winst uitbetaald. Ook dit is natuurlijk in het voordeel van het huis en daar zult u rekening mee moeten houden. Toch is Caribbean Stud poker spelen een hele leuke manier van poker spelen waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken om andere spelers en toch leuke winsten kunt maken als u het juiste inzicht hebt.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren