Gokken op voetbaluitslagen

by gokken

Nederland kent een hele mooie voetbalcompetitie die enorm spannend is. Want wellicht kun jij je als voetballiefhebber wel herinneren dat het altijd om drie clubs ging wat de top 3 betreft van het eredivisie voetbal. Het ging dan om PSV, AJAX en Feijenoord. En dan was het uit die 3 altijd wel een van die die langskampioen werd en de titel mee naar huis mocht vieren om het dan op een gigantisch plein te vieren. Het was of dus, respectievelijk, in Eindhoven, onze hoofdstad Amsterdam of de grote havenstad Rotterdam. De gemeenten konden zich altijd goed voorbereiden aangezien ze het al gewend waren. Maar tegenwoordig is het voetballen en de manieren van gokken er op helemaal anders geworden. Je kan nu bijna niet meer exact voorspellen wat het zou worden. Enorme monsterzeges zijn er bijna niet meer en een iedere professionele voetbalclub heeft nu genoeg geld (althans zo lijkt het) om goede en groeiende voetballers aan te kopen.

Ook is het zo dat clubs meer gaan teren op het eigen talent. Ze gokken dus als het ware op een talent bij de eigen jeugdclub, en die moet dan zichzelf bewijzen en op die manier groeien in zijn spel en zo doorstoten naar het eerste. En dat is alleen maar prima, want op die manier wordt een club op den duur veel en veel sterker. En als je dat dan weet, en je ziet groei, en je ziet dat het tweede van een club veel wedstrijden wint dan weet je dat het eerste over een tijd aanvulling krijgt en op die manier wordt het gokken op de voetbalwedstrijden veel gemakkelijker dan er gewoon blindelings in springen. Het is dus eigenlijk een kwestie van goed vooruit leren denken, en natuurlijk goed bij gaan houden wie er nu groeit. Je moet dus eigenlijk wel de club die je uitkiest wel helemaal gaan volgen. Dat is nog iets waar we het zodadelijk over gaan hebben. Zoals we al zeiden, je moet dus echt focussen en heel veel informatie bij gaan houden, het is dus totaal anders dan bijvoorbeeld bij het live casino gokken of zelfs bij het gokken op gokkasten. Daar moet je ook dingen bijhouden maar dat is totaal anders.

Bij het voetbal, en dus het gokken op voetbaluitslagen is het enorm belangrijk dat je leert kijken naar welke belangrijke feite je moet gaan. Of achter welke informatie je moet leren gaan zoeken. Er zijn dus veel manieren maar het belangrijkst is dus, kies een club die je bij wilt gaan houden. Wellicht is dat je eigen voetbal club waar je fan van bent. Of misschien juist een waar je helemaal niks vanaf weet. Dat maakt niet zoveel uit. Je kiest er dus een en dan ga je kijken naar gewonnen wedstrijden van de afgelopen 5 seizoenen. Tegen wie hebben ze gespeeld, wanneer, wat was er toen geworden. Die feiten ga je in een lijst bijhouden. Je doet precies hetzelfde bij het tweede elftal van die club. En dan doe je hetzelfde bij de A1 van die club. De A1 is de hoofd van de jeugd, en als je ziet dat die het goed doen dan weet je dat over een paar jaar dat team het eerste over gaat nemen. Het is dus een kwesite van goed vooruit denken en werken.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren