Gokken op Voetbal op het EK

by admin

Het is weer bijna zover. Bijna zomer, bijna de tijd van het staan aan een statafel in een party tent lekker voetbal kijken. En wat is er dan niet mooier dan lekker met vrienden en/of familie naar het voetbal kijken en zeker dit jaar in 2012 naar het EK te Polen en natuurlijk het buurland, d Oekraïne. En het mooiste van alles is dat je lekker buiten kan gaan staan en dat het nog lekker warm is ook nog. Met een biertje in je hand lekker naar het voetbal kijken en zien hoe het Nederlands Elftal hopelijk (en zeker eindelijk|) weer eens Europees kampioen wordt. Tenminste, dat hopen we, maar goed, Nederland heeft een enorm overschot aan bondscoaches waarvan de meeste veel verstand hebben van voetbal, dus uiteindelijk komt het ook goed. We blijven in ieder geval positief!

Maar wat is er nu nog leuker behalve voetbal kijken? Ja inderdaad, dat is het geld verdienen met voetbal! Want niet alleen kun je mooi gokken op sport, je kan ook nog eens goed geld verdienen door het wedden op de bekendste sport, namelijk het voebal. Op het EK kun je helemaal los en zijn er genoeg wedstrijden waarop je kunt wedden. Maar vantevore kun je nog eens oefenen. Zo is er de bekendste wedstrijd uit de Spaanse competitie, El Clasico! Barcelona onvangt het immer beruchte Real Madrid in het eigen huis in Nou Camp. Real Madrid staat voor hete vuren maar om in het hol van de leeuw te spelen is een enorme uitdaging. En het mooiste van alles is dat je ook nog eens mooi kunt gokken op voetbal gedurende deze wedstrijd. Je kan zelf kiezen of je gokt voor de einduitslag of dat je zoveel verstand hebt van dit spel je het aandurft om zelfs rustuitslagen door te geven.

Ook voor het EK is het enorm spannend. In het oosten van Europa wordt een titanenstrijd geleverd waarbij Spanje de titel moet verdedigen tegen voetbalreuzen zoals Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. Zie dat maar eens allemaal te verslaan. Degene die dat doet wint de beker en mag zich Europees kampioen noemen voor de komende 4 jaar. En ook daar kun je op gaan wedden. Welk lang wordt Europees kampioen, welk land mag 4 jaar lang de terechte arrogantie uitten die zij verdient hebben door het winnen van de Europese Cup voor landen? Dat is iets wat wij nu niet weten maar de kansen liggen wel het hoogst bij de landen die we net benoemd hebben. Wellicht dat Spanje weer gaat winnen. Of misschien hebben wij als een leuke, kleine en toch wel sterk kikkerlandje net wat meer power om uiteindelijk toch die mooie zilveren bokaal te showen in de Amsterdamse grachten aan heel het Nederlands volk, we zullen er in ieder geval voor duimen!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren