Gokken op Vikings treasure

by gokken

Online zijn er veel video slots te vinden die er stuk voor stuk fantastisch uitzien. Voor veel mensen is het kiezen uit deze video slots dan ook geen gemakkelijke taak. Toch maken de verschillende thema’s alles een beetje gemakkelijker. Op die manier kies je gewoonweg een thema dat je aanspreekt. Het volgende video slot waar we je meer over willen vertellen is een slot zonder allemaal tierenlantijntjes, wat het dus een zeer overzichtelijk slot maakt. Hierdoor kun je dus ook lekker ongestoord spelen. Verder ziet het slot eruit zoals je gewend bent van Netentertainment video slots, met in het midden vijf rollen en aan beide zijkanten van de vijf rollen zie je de verschillende cijfertjes van de winlijnen.

Keek je vroeger graag naar Wicky de Viking, dan is dit absoluut een slot voor jou. We hebben het namelijk over Vickings Treasure video slot. Er zijn in totaal 15 winlijnen aanwezig bij dit woeste slot, en daardoor zijn er natuurlijk ook 15 cijfers te zien aan de zijkanten van de rollen. Wil je weten hoe deze winlijnen door het spel lopen, dan hoef je er alleen maar op te gaan staan met je muis. En om het je nog gemakkelijker te maken hebben alle cijfers ook nog eens allemaal verschillende kleurtjes.

De layout van de Vikings Treasure ziet er simpel en doeltreffend uit, maar de symbolen daar in tegen zijn prachtig vorm gegeven. Dit zijn dan ook de symbolen waarme je de winnende combinaties op de winlijnen moet gaan maken. En uiteraard zijn deze symbolen geheel in het viking thema. Zo heb je een symbool met een viking bijl, een biking boot en natuurlijk de herkenbare viking helm om niet te vergeten. Onderaan bij paytable kun je precies zien welke andere mooie symbolen er allemaal nog aanwezig zijn en wat ze waard zijn. Ook kun je onder aan in je scherm alle instellingen geheel naar wens veranderen bij het control panel. Zo kun je spelen op de manier die je zelf het prettigst vindt.

Wil je nou eens kennis maken met dit stoere viking spel, neem dan eens een kijkje bij het Polder Casino en probeer het spel eerst gratis uit.

Vind je Vikings allemaal nou niet zo spannend, en ben je meer een sportfanaat dan is het gokken op volleybal wellicht meer voor jou. Het wedden op deze mooie sport wordt wereldwijd steeds meer gedaan. In de landen waar volleybal al populair is, is het zelfs de normaalste zaak van de wereld om geld in te zetten op verschillende volleybal wedstrijden waar naar gekeken wordt, of die men bezoekt. Ook bij het gokken op Volleybal heb je verschillende inzetmogelijkheden. Zo kun je gokken op wie de wedstrijd wint, wie de volgende set scoort of welke speler er bijvoorbeeld als eerste scoort. Ook bij het gokken op deze geweldige sport heb je dus tal van mogelijkheden.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren