Gokken op Nederland

by Nadia

We kunnen er gewoon niet omheen, ook al hebben we gezegd dat we het niet de hele tijd over het WK zouden hebben, een geweldige wedtrijd als die Nederland gespeeld heeft kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Oranje heeft in Salvador wereldkampioen Spanje een ongenadig pak slaag gegeven. Als je kijkt naar de voorspellingen, zoals deze een aantal dagen geleden nog waren, dan heb ik zo het idee dat deze na het zien van deze wedstrijd flink worden aangepast. Want wie had ooit gedacht dat onze eigen Van Persie en Robben er beiden twee zouden scoren tegen de Spanjaarden.

Ik weet in ieder geval wel op wie ik zou gokken de volgende keer dat Nederland een WK wedstrijd speelt. Misschien een beetje te optimistisch maar we zijn natuurlijk niet voor niets trots op ons oranje, en als deze geweldige leeuwen er nou voor kunnen zorgen dat wij ook nog eens een mooi prijsje kunnen winnen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Veel mensen waren huiverig in het begin van de wedstrijd tegen Spanje. Al na vijf minuten kon Oranje op voorsprong komen, alleen helaas kon de sterke Spaanse keeper de bal van Sneijder gemakkelijk tegen houden. Hierna werd Spanje alleen maar sterker, en kwam Nederland op achterstand door een strafschop genomen door Xabi Alonso.

Gelukkig werd het vlak voor de rust nog gelijk door een prachtige duikkopbal van onze eigen Van Persie. De ploeg ging dus met een gelijkspel van 1-1 de rust in. En in de tweede helft kwamen ze sterker terug dan ooit. Nederland kwam onder de druk van Spanje uit en plotseling leek alles te lukken. Robben maakte 1-2 na weer een goede pass van Blind.

De wereldkampioenen lagen op apegapen, en ons eigen Oranje stoomde maar door en door. Uiteindelijk stopte het bij 5-1 terwijl het zelfs nog 6-1 kon worden, een ruime overwinning voor het team van niemand anders dan Van Gaal.

Ben je dus van plan om een keer te gokken op sport, dan zou ik nu maar twee keer na denken voordat ik inzet op onze Oranje leeuwen. Ze hebben het namelijk boven verwachting gedaan. Nederland – Australie kan dus nog heel veel worden, vooral als je na gaat dat Spanje gewoon nog steeds de wereldkampioenen zijn, en dat ze daar al met hoge cijfers van hebben gewonnen.

Wat je ook gaat doen, en wat je voorspellingen ook zijn, wij zijn in ieder geval enorm trots op onze voetballers en steunen ze tot aan de finale. Denk jij er nou helemaal anders over, en zou je wel graag een voorspelling willen doen, maar er geen geld voor willen inzetten, dan is gratis gokken met vrienden of familie natuurlijk ook erg leuk om te doen. Voorspel samen de wedstrijden en kijk hoe goed je er in bent. Blijkt nou dat je er gevoel voor hebt, kun je alsnog wedstrijden gaan voorspellen voor echt geld!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren