Gokken op Loten levert tiener 64.000 Euro op

by admin

Je zal maar 19 jaar oud zijn, in Schotland wonen en je nooit zin hebben om je rommelige studentenkamer op te moeten ruimen. Nouja, geen probleem zou je zeggen, je woont toch op een studentenkamer. Helaas voor Ryan Kitching (je zou bijna katching zeggen) woonde hij nog thuis en hoorde hij bijna dagelijks dat hij zijn kamer op moest ruimen omdat er zoveel troep lag. Nu is Ryan Kitching een aardige jongen die af en toe wel van online gokken en gokken in het algemeen houdt. Dit klinkt waarschijnlijk voor velen vreemd maar in de landen als Engeland, Ierland en in dit geval Schotland, is het heel erg gewoon. Mensen van allerlei leeftijden gokken op allerlei dingen, maar vooral het gokken op paarden is heel erg favoriet onder de bevolking.

Maar in dit geval, het geval van de lucky Ryan Kitching is het net wat anders gegaan. Hij ging niet casino gokken of iets dergelijks, neen hij kocht een paar loten bij een lokale lotenverkoper in het plaatjes in Schotland waar hij woont, en legde ze op zijn kamer. Maar aangezien zijn kamer een enorme puinhoop was, was hij het dus vergeten en lag het ergens in een hoekje, waarschijnlijk onder een flinke hoop kleding te verstoffen. Dit gebeurt dus niet als je gaat internet gokken, want daar zie je meteen op je scherm wat je gewonnen hebt en natuurlijk hoeveel en kun je het direct naar je bankrekening overmaken zodat je geen loten hoeft te bewaren of wat dan ook. Goed, Ryan heeft 2 weken van zijn moeder moeten horen dat hij zijn kamer op moest ruimen. Na lang gezeur en uitstel heeft hij besloten om zijn kamer maar eens op te ruimen. En wat kwamen daar tevoorschijn? Inderdaad de loten die hij al eerder had gekocht.

Nu was het in eerste instantie de bedoeling om ze weg te gooien. Want hij dacht, er zal wel niks op gewonnen zijn. Het heeft natuurlijk wel wat geld gekost aangezien hij ging gokken op geld, maar goed, dat verlies nam hij dan maar voor lief. Totdat hij toch een gevoel kreeg om ze toch maar even bij de winkel af te geven en te controleren of er een mooie prijs op was gevallen. Want in dit geval, weet je het maar nooit. Hij ging naar de winkel, en inderdaad. Er was een prijs op gevallen! En niet zomaar een, een zeer hoog bedrag waarmee hij als student een hele lange tijd niets meer hoeft te doen. Er is namelijk in totaal 64.000 Euro gevallen op zijn loten! Hij was natuurlijk door het dolle heen en geeft een deel van het geld aan een mooie vakantie voor zijn ouders, een ander deel is voor een drankje te kopen voor en met zijn vrienden, en de rest bewaart hij. Wellicht een idee om uit huis te wonen?

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken met Krasloten .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren