Gokken op golf: Simpson winnaar US Open

by admin

De wedstrijd der wedstrijden op het gebied van Golf aan de andere kant van de wereld is gewonnen door Webb Simpson. De Amerikaan heeft het potje golfen gewonnen, dus als je dan had besloten om te gokken op golf dan had je er goed aan gedaan om op deze 26 jarige jongenman je geld in te zetten als winnaar. Met zijn, inderdaad 26 jarige lentes, is hij dan ook een van de jongste winnaars van de US open. De prijs mag dan natuurlijk ook heel erg hoog zijn, en zeker bij zo een groot evenement als de US open is het dan ook logisch dat het een grote geldprijs is en niet een simpele kaasschaaf of iets dergelijks. Als je dan ook nog een wedje wil plaatsen op een sport zoals deze dan zul je zien dat het hard kan gaan qua verdiensten.

Ben je niet zo fan van het wedden op een van de leukere sporten zoals in dit geval golf dan kun je andere spellen spelen zoals bijvoorbeeld blackjack, roulette of als je van het wedden maar dan live houdt dan kun je mikken op live baccarat of een ander gokspel wat je live moet spelen. Goed, we gaan terug naar het golfen, naar de winnaar van 2012 van de US Open Webb Simpson. Hij had een mooie slotronde van 68 en het mooiste van alles is dat hij op het totaal +1 kreeg geschreven. Nu rest natuurlijk de vraag waar hij dit speelde en waar hij won, welke baan. Nou zelfs dat hebben we, het was in San Francisco. Een heerlijke stad die aan de westkust van de Verenigde Staten ligt in de staat Californie met een belangrijke inkomstenbron: toerisme. En in het geval van dit stuk, dat iemand een van de grootste golftoernooien ter wereld heeft gewonnen, is het duidelijk, San Francisco is de place to be in de wereld van het golfen.

We hebben het over de Amerikaan Webb Simpson die met zijn 26 jonge jaren de US Open heeft gewonnen op een manier die je als golfer heerlijk zal vinden. De laatste dag op de enorm bekende Olympic Club te San Francisco was de achtergrond van dit ongeloofelijk mooi toernooi. De laatste dag, en toen was het flink mistig was de dag dat Simpson de hoofdprijs won. Hij chipte de bal vanuit de rough tot op de green. Met andere woorden flink dicht bij de vlaf. Op die manier heeft hij zichzelf van de nummer 1 plaatst vastgesteld want met deze actie heeft hij zijn par veilig gesteld. Het eind was mooi met 8 pars achter elkaar. Hij heeft wel geluk gehad met de mist want hierdoor zijn er flink wat spelers de fout ingegaan en hebben hem hiermee de nummer 1 plek gegeven.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren