Gokken op Flowers

by Nadia

Het is nog zomer en omdat het weer ons de laatste tijd een beetje in de steek laat is het misschien leuk om gewoon een zomers spel te spelen. Het volgende spel wat we aan je voor gaan stellen is een van de meest gespeelde onder de video slots. En dit is niet voor niets, dit komt waarschijnlijk doordat er zoveel punten mee kan winnen. Hoe je dit kan winnen dat vertellen we je zo meteen, wel verklappen we je al dat het spel vijf rollen heeft met maar liefst 30 winlijnen. Tel daar nog de Wild symbolen en de kans op gratis sins bij op en je hebt een geweldig online video slot.

Het mooie zomerse spel waar we je alles over willen vertellen is natuurlijk Flowers. Misschien verwacht je bij dit slot een grote bloementuin, bloemen zijn er zeker anders zou het spel ook geen ‘flowers’ heten, maar het spel draait meer om de gigantische prijzen. Al denk ik niet dat dit erg teleurstellend in je oren zal klinken. Ondanks dat er geen bloementuin aanwezig is, heb je wel het gevoel aanwezig te zijn in een tuin. Dit komt door de verschillende vogels, krekels en andere geluidjes die je op de achtergrond hoort. Je zit tijdens het spel in een soort van bloemenbak, of eigenlijk een houten frame, waarin de vijf rollen van de Flowers zijn geplaatst. Dit is dan ook waar het spel echt plaats vindt en dus ook de plek waar je je het meest op moet gaan focussen, want hier zijn natuurlijk de grote prijzen te winnen. Boven de rollen zie je het logo van de Flowers staan, en deze is natuurlijk erg vrolijk met felle kleuren en ook nog een leuk blaadje erachter.

In het houten frame vind je dus de 30 winlijnen die aanwezig zijn op de Flowers. Een leuk detail is dat deze zijn afgebeeld op kleine emmertjes. Deze hangen op hun beurt weer aan een ijzer haakje bovenaan het scherm. Dit zijn leuke toevoegingen aan het spel, die de sfeer van de video slot compleet maken.

Het spelen van een spel dat Flowers heet is natuurlijk heel anders dan een spel als gokken op motorsport. Het is een vrolijk en kleurrijk spel dat er misschien niet stoer uit ziet, maar de prijzen die je er mee kunt winnen zijn zeker wel zo stoer.

Voor je een spel gaat spelen is het natuurlijk wel handig dat je even van te voren de paytable gaat bekijken, en zo dus ook bij die van de Flowers. Deze kun je linksboven het control panel vinden, zoals je dit misschien al gewend bent van andere video slots. Wanneer je er op klikt dan opent er vanzelf een nieuw scherm waarin alle te winnen prijzen staan. Het is altijd handig om te weten, zodat je tijdens het spelen al kan zien wat je kan winnen.

Als laatste willen we je nog mee geven dat de Flowers een uitbetalings percentage heeft van 96,3 % heeft, dus kans maken op een mooie prijs is bij Flowers wel heel groot.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren