Gokken op Dragon Island

by Nadia

Het volgende spel dat we met je gaan bespreken is een beetje een vreemde bijt in de eend. Dit heeft te maken met het feit dat dit slot niet zo werkt zoals je misschien gewend bent van de andere online video slots van Netent. Dit slot heeft namelijk een unieke future, ¨Win both ways¨ genaamd. De naam zegt het eigenlijk al, je kunt met deze future winnende combinaties maken van zowel de linkse kant als de rechtse kant. Dit betekent natuurlijk dat je enorm veel winkansen hebt, en dat is dan ook natuurlijk de reden waarom dit spel tot één van de favoriete online video slots behoort.

Dragon Island verdient zeker de titel uniek, het is in alles dan ook een apart en uniek slot. Het spel wordt gespeeld op vijf rollen, zoals je dit gewend bent, en beschikt over vijftien winlijnen. Dankzij de speciale future waarbij je aan beide kanten winnende combinaties kunt maken, valt er genoeg te winnen op dit geweldige slot.

Wie wel eens droomt van een mooi tropisch eiland die weet vast wel dat op de meeste tropisch eiland geen draken wonen. Op dit tropisch eiland dus wel, je wordt hier zelfs achtervolgd door een vuurspuwende draak. Iets dat je je ergste vijand nog niet eens toe zal wensen. Het ziet er echt uit als een plaatje, een prachtige zee, palmbomen, mooie bergen. Maar als je dan ziet met welke plaatjes je speelt, dan kom je direct in een heel andere sfeer terecht. En deze sfeer is spannend, en dat is nou net wat dat beetje extra aan het spelen op een video slot geeft. Net zoals je spanning kunt ervaren met bijvoorbeeld gokken op honden of paarden tijdens een race, zo kun je die spanning ook ervaren door te spelen op een spannende video slot.

Het spel dat je speelt wordt op de vijf rollen in het midden van je scherm gespeeld. Hoeveel je ook inzet, je speelt gewoon atijd op de vijf rollen. Het instellen van het spel is erg eenvoudig en werkt precies zoals je misschien al gewend bent van de andere video slots. Je kunt namelijk alles instellen onderaan in je scherm bij het control panel. Zo kun je hier instellen met hoeveel winlijnen je wilt gaan spelen, maar ook je inzetniveau en de muntwaarde instellen. Voor elke winlijn die je wilt activeren moet je minimaal 1 munt inzetten, dus bij het gebruiken van alle 15 de winlijnen heb je een minimale inzet van 15 munten. Met het gebruiken van al deze winlijnen heb je natuurlijk ook de meeste kans op winst. Ook het inzetniveau kun je opkrikken, het minimale is 1 munt per winlijn, maar dit kun je ophogen tot maar liefst 10 munten per winlijn. Speel je dus met 10 munten per winlijn dan wordt je eventuele winst die je behaald ook tien keer uitgekeerd. Maar dan moeten de munten natuurlijk wel nog een waarde hebben, en deze bepaal je met de muntwaarde. Deze is in te stellen vanaf 0,01 cent tot 0,50 cent. En als extra heeft dit slot dus nog de ¨win both ways¨ optie. Zet je deze aan, dan kan je dus van beide kanten winnende combinaties maken.

Dragon Island is een mysterieus eiland waar misschien wel jouw schat begraven ligt.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren