Gokken op Diamond Dogs

by Nadia

Sommige spellen zijn gewoon te leuk om links te laten liggen. Net zoals kleine schattige hondjes, je ziet het in Hollywood steeds meer, sterren die met een klein schoothondje de hele wereld over reizen. En met dit spel kom je in de wereld van deze kleine verwende hondjes terecht. Al ben je niet dol op hondjes, na het spelen van dit spel ben je dat vanzelf.Het video slot heeft vijf rollen en maar liefst 25 winlijnen waarmee je veel kans maakt op mooie prijzen. En om zeker niet te vergeten beschikt dit spel ook nog eens over een geweldig bonusspel, net zoals vele andere online video slots.

En hoe kan het spel ook anders heten dan Diamond Dogs. Deze naam is door de makers van het spel natuurlijk niet zomaar gekozen, want overal waar je kijkt zie je bling bling en andere glimmende versiersels. Zelfs de vijf rollen waar je op speelt zijn omringt met gouden versiesels en allemala gouden kronen. De versiesels die je om de vijf rollen heen ziet zijn ook nog eens afgezeg met allemaal prachtige diamanten. Al deze glitter en glamour doen de naam van de video slot eer aan en dat doet ook het logo van de Diamond Dogs. Want ook hier op het logo zie je allemaal diamanten terug, en om het geheel af te maken hoor je op de achtergrond een heerlijk launch muziekje.

De Diamond Dogs slot zit vol met extra features, zo is er dus een bonusspel waarbij je honden op de foto moet nemen, en achter elke hond zit een bepaald ged bedrag verscholen. Bij de scatters kan je free spins verdienen die wel kunnen oplopen tot maar liefst 30 gratis free spins. Je speelt al met een minimale inzet van 1 cent op 1 winlijn, en de maximale inze is 50 euro. Natuurlijk is het gratis spelen op dit geweldige spel ook gewoon mogelijk. Ook kun je de geluiden aan of uit zetten ofwel beperken tot enkel het spel geluid. Via de paytable kun je precies zien hoeveel je uitbetaald krijgt bij elke spin, zo kan je zien dat je bij het hondenhuisje de meeste credits op kan halen en bij de lette J de minste. Het spel Diamond Dogs is te spelen bij het bekende en betrouwbare Polder Casino. Aarzel dus niet en kom snel een keer langs om dit geweldige bling bling spel uit te proberen.

Misschien ben je niet zo van de bling bling hondjes spellen en wacht jij met spanning het WK af, of heb je pas nog het wereldkampioenschap hockey gevogld, dan is het gokken op hockey of voetbal misschien meer jouw ding. Ook dit is online te realiseren, en je hoeft er dus niet de deur voor uit.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren