Gokken op de Wild Witches

by gokken

Misschien heb je pas carnaval achter de rug, en heb je heel wat schattige of minder schattige heksen voorbij zien komen. Maar de heksen die je tegen kwam leverde je zeer zeker geen geld op, en dat is nou net wat deze heksen wel kunnen. In films en verhaaltjes gaat het vaak om om oude lelijke vrouwtjes met een kromme rug en met die eeuwige grote wrat op het gezicht. Maar dit keer is het toch echt anders, en als we het over heksen hebben dan bedoelen we nu jonge mooie dames die over je scherm heen vliegen. Het is een werkelijk magische video slot ontworpen door natuurlijk Netent, waarmee je in de wereld van de heksen terecht komt.

Het spannende heksen spel waar we het over hebben, Wild Witches, wordt gespeeld op vijf rollen, zoals eigenlijk bijna alle slots van Netent. Wat niet bij elk spel hetzelfde is zijn de winlijnen waarover je beschikt, en bij het spelen op de Wild Witches zijn dit er maar liefst twintig, deze zorgen er natuurlijk voor dat je mooie prijzen kunt winnen.

De naam van het spel zegt eigenlijk al dat het een spannend spel is om te spelen, maar naast dat het een spannende naam heeft is ook de vormgeving interessant. De vijf rollen van het spel zijn centraal gelegen en gevestigd in een soort van heksen woud, terwijl je op de achtergrond een spannend muziekje hoort. Je speelt dus op de vijf rollen die het spel rijk is, en deze worden gescheiden van elkaar door houten palen met een mooie klimop eraan. Aan de zijkanten van de vijf rollen zie je allemaal verschillende cijfers staan, en dit zijn dus de cijfers 1 t/m 20 die staan voor de verschillende winlijnen die je kunt gebruiken bij het spelen op dit prachtige spel.

Als je wilt weten hoe deze winlijnen lopen, dan hoef je er ook alleen maar met je muis over heen te gaan , en dan zal je precies zien hoe deze door je scherm loopt. De symbolen bij het geweldige heksen spel zijn natuurlijk ook helemaal aangepast aan het thema. Zo heb je kikkers, toverdrankjes, een grote ketel met soep en natuurlijk de knappe heksen zelf. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit mooie slot, neem dan eens een kijkje bij het Polder Casino en probeer het spel gratis uit.

Je hebt waarschijnlijk vast wel gemerkt dat het steeds mooier weer wordt, en misschien is het je dan ook opgevallen dat er steeds meer mensen buiten gaan sporten, en zo ook wielrennen. Dit is niet echt een sport waarvan je denkt dat je daar op kunt gokken, maar toch is het gokken op wielrennen online zeker mogelijk. Door te gokken op wielrennen verhoog je de spanning, en met de juiste kennis en vaardigheden kun je ook nog eens aardig wat geld winnen. Het gokken op deze sport is dan ook zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren