Gokken op de waanzinnige Trolls

by gokken

Deze Engelse benaming voor trollen is een video slot die geheel gebouwd is rondom het trollen thema. En met een beetje geluk win je wel 120 duizend euro met het spelen van de maximale inzet op dit geweldige trollen slot. Dit video slot kent geen jackpot maar heeft daar in tegen wel hele grote standaard prijzen. En het voordeel van niks afdragen aan een jackpot is natuurlijk dat je tijdens het spelen gemiddeld meer wint. En het winnen van 120 duizend euro klinkt mij anders ook echt wel als een jackpot in de oren. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit geweldige slot zo enorm populair is. Maar er is nog een manier van wedden online de laatste tijd erg in trek, en dat is het wedden op sport wedstrijden. Zo was afgelopen week de tennis wedstrijd tussen Nadal en Wawrinka echt een favoriet.

Laten we het nu maar eens eerst hebben over de schattige trollen van de Trolls video slot.Dit is een video slot met diverse muntwaarden, en de video slot bestaat uit 5 rollen waarop je kunt inzetten. Ook beschikt dit geweldige Netent slot over maar liefst 20 winlijnen. Je kunt zelf bepalen met welke inzet je wilt spelen door de winlijnen te selecteren ( 1 tot 20 winlijnen ) en het inzetniveau te bepalen ( 1 tot 4 inzetniveaus ). De mogelijke winsten worden bepaald aan de hand van ingezette muntwaarde en winlijnen aan de hand van het winplan.

De winst op de winlijnen wordt vermenigvuldigd met het aantal per lijn ingezette munten. En er is iets wat dit slot zo speciaal maakt, want naast het hebben van wild symbolen hebben de Trolls ook de Golden Wild, en deze kan je alleen hitten op de derde rol. In principe gaat deze Wild precies hetzelfde te werk als de normale Wilds. De Golden Wild vervangt net zoals de normale Wild ieder ander symbool behalve het Free Spin symbool. Maar in tegenstelling tot een normale Wild krijg je het gewonnen bedrag vier keer uitbetaald in plaats van twee keer.

We hadden het net ook al over de toenemende populariteit van wedden op sport en met daarbij de finale van de Australian Open tussen Nadal en Wawrinka als goed voorbeeld. Niemand had aan zien komen dat Nadal verslagen zou worden. Het gokken op tennis is steeds meer in trek. Tennis is dan ook een aantrekkelijke en veel gespeelde sport, en ook daarom onder de online gokkers een van de favorieten sporten om een gokje op te wagen. Tennis is ook een zeer eenvoudig spel waarbij er veel verschillende mogelijkheden zijn om te wedden op tennis. Zo kun je wedden op de uitkomst, de ruststanden, de standen tussen de verschillende sets en nog vele andere inzetmogelijkheden.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren