Gokken op de Funky Seventies

by Nadia

Dat er veel verschillende soorten video slots zijn hoeven we jullie waarschijnlijk niet te zeggen. En dat Netent bijna iedere maand weer een geweldig nieuw slot op de markt brengt is misschien ook niets nieuws voor je. Het slot dat we in dit artikel met je willen bespreken is een van de drie retro slots die de laatste paar jaar zijn uitgegeven voor Netentertainment (Netent). De Groovy Sixties was het eerste spel van deze reeks, een jaar later kwam het slot uit de jaren zeventig (waar we het in dit artikel over gaan hebben). Weer een jaar later kwam het derde spel uit de reeks namelijk de Super Eighties.

Het jaren zeventig spel is natuurlijk de Funky Seventies video slot. Indien je van eenvoudig spel houdt zonder onnodige interactieve functies dan is dit slot op je lijf geschreven. Bij het spelen van dit spel heb je kans om veel meer geld te winnen tijdens de normale spins dan bij andere video slots. Dit komt voornamelijk door het feit dat je erg veel wild symbolen kunt treffen tijdens het spelen van dit zeventiger jaren spel. De graphics van het spel zijn simpel, en de geluidseffecten enorm passend bij de jaren zeventig.

Brengt de muziek van Saturday Night Fever je nog steeds in extase, dan betekent dit waarschijnlijk dat je nog steeds verlangt naar de tijd van de Funky Seventies. Heel toepasselijk zoals ook dit slot heet. Dit spel is dan ook een ware hit onder alle mensen die hun jeugd tijdens deze beroemde zeventiger jaren hebben doorgebracht. Maar natuurlijk hoef je geen kind van die tijd te zijn om er van te houden. Er zijn een hele boel mensen die een stuk later geboren zijn, en toch een soort van klik hebben met deze tijd. De disco sound op de achtergrond is natuurlijk niet weg te denken in deze uitzonderlijke vorm van video slots spelen. Ook de symbolen zullen je waarschijnlijk opvallen, dit zijn namelijk typische funky seventies symbolen, denk hierbij aan een afro kapsel, de Dodge charger, de cassette, de discobal en natuurlijk om niet te vergeten de plateau zolen.

Inzetten op dit geweldige slot kan al met een bedrag vanaf 0,01 cent tot vijftig cent. Je hebt bij het spelen op de Funky Seventies maar liefst veertig winlijnen tot je beschikking. En op deze winlijnen kun je maar liefst een tot vijf munten inzetten. Dit betekent dus dat je kunt kiezen om nog geen cent in te zetten of zelfs om honderd euro in te zetten. Dus ook als je een high roller bent, is dit een ideaal slot voor je. En natuurlijk ook voor als je liever met een lage inzet speelt kun je genieten van dit spel.

Ben je nou meer van de sport spellen dan is gokken op tafeltennis, voetbal, basketbal, volleybal en nog veel meer sporten, uiteraard allemaal online mogelijk.

En ben je nou een fan van de Seventies dan kun je dit spel spelen, en misschien gokken op een sport die erg populair was in de zeventiger jaren.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren