Gokken op Champions Track

by Nadia

Het zeer competitieve paardenracen is een van de oudste sporten ter wereld. Een van de meest bekende vormen van het wedden op sport is dan ook het wedden op paarden, en dan met name de paarden races. Al moeten we zeggen dat dit in Nederland nooit echt zo goed van de grond gekomen is, ondanks de races op Duindigt en zelfs ondanks pogingen van de britse bookmaker Ladbrokes om in de jaren tachtig op verschillende plaatsen in Nederland wedkantoren te openen, waar men dus kon wedden op paarden. Echter was de tijd er des tijds nog niet rijp voor. Tegenwoordig is het wedden op paarden races in Nederland en over de hele wereld erg populair, maar dan wel online. Vooral in Engeland en Australie is het wedden op deze prachtige paarden zeer populair.

Wie wel van wedden op deze races houdt, maar misschien liever eens een ander gok spel wil uitproberen hebben wij iets leuks gevonden. Het gokken op Champions Track,ook wel Champion of the Track genoemd, deze online video slot staat namelijk geheel in het teken van paardenraces, en werkt eigenlijk ook geheel anders dan andere video slots. Het spel heeft wel gewoon vijf rollen, met daarop ook nog eens 30 winlijnen, maar daarnaast heeft de Champions Track een geweldig uniek bonusspel, heel anders dan dat je misschien gewend bent.

Aller eerst zullen we het nu over de layout van het spel hebben. De rollen waarop je het basisspel speelt bevinden zich in het midden van de video slot. Om de vijf rollen loopt een soort bord spel pad, en deze is vorm gegeven als een paardenrace baan, en is het carrièrepad van de Champions Track. Er is een start, een finish en verschillende vakjes met bekers en cijfers.

Het aller leukste aan dit spelk is dat er meerdere spellen te vinden zijn in het spel van de Champions Track. Het basisspel is wel het belangrijkste van allemaal, omdat je hier altijd begint. Via het basisspel kan je in de andere spellen komen om zo nog meer munten te winnen. Het bonus spel van Champions Track is wel heel speciaal. De meeste andere bonusspellen lijken enorm veel op elkaar, maar dit spel is totaal anders. Je gaat namelijk op een soort speelbord spelen welke om de vijf rollen van het bonusspel lopen. Deze baan ziet er uit als een normaal speelbord en heeft dan ook een start en finish. Het is de bedoeling dat je met een pion naar de finish gaat, maar tussendoor natuurlijk nog wat extra munten verdient.

Het wedden op sport is online nou eenmaal zeer populair, en dit spel dat net iets anders is dan de andere is zeker de moeite waard. Maar daarnaast kun je online natuurlijk ook gewoon gokken op darten, voetbal, basketbal en nog veel meer bekende en minder bekende sporten. Probeer het nu zelf uit, en kijk welke sport het beste bij jou past!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren