Gokken op Boom Brothers

by gokken

De spellen van tegenwoordig lijken niet eens meer op de oude gokkast spellen van vroeger. Tegenwoordig zien ze er allemaal grafisch tip top in orde uit, de video slots spellen van tegenwoordig zijn niet meer te vergelijken met de klassieke slots met kersjes en druiven. De video slots van tegenwoordig vertellen dan ook een waar verhaal, en soms zelfs met een prachtig intro filmpje. Zo ook het geweldige 3D slot waar we het in dit artikel met je over gaan hebben. In het intro filmpje krijg je drie broers en hun explosieven te zien, vandaar natuurlijk ook de naam van het slot, na het zien van het filmpje kom je direct in je spel terecht. En niet alleen het filmpje ziet er grafisch gelikt uit, maar ook het 3D bonus spel ziet er waanzinnig uit.

De video slot Boom Brothers is dan ook een echte aanrader, en niet alleen omdat deze er waanzinnig uit ziet, maar natuurlijk ook omdat je op de 5 rollen en drie rijen geweldige prijzen kunt winnen. De maximale inzet per draai is 100 euro, en dit kun je gemakkelijk instellen door op de knop Max. inzet te klikken. Je wint een prijs wanneer je drie gelijke symbolen op een winlijn hebt. Je kunt gebruik maken van verschillende spel opties zoals animaties, geluid en grafische kwaliteit welke je onder het sleuteltje linksonder in je scherm kunt aanpassen. Dit slot beschikt over maar liefst 20 winlijnen en je kunt inzetten met verschillende muntwaardes op 1 to 5 niveaus. Op de paytable van de gokkast kun je precies de winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen terug vinden.

Wanneer je de drie treinrails symbolen op een actieve winlijnen op de rollen 1, 2 en 3 hebt dan start de treinrails functie. Deze vormen dan op die manier samen een treintraject en de overige rollen 4 en 5 worden opnieuw gedraaid. Het doel is om het traject te voltooien zodat de dwergen naar het bonusspel kunnen rijden. Voltooi je deze treinbaan dan je je inzet maal 4 en start het geweldige bonusspel. Het bonus spel van de Boom Brothers is echt bijzonder, hier racen de dwergen en hun eigen mijn wagentje naar de rotswand om daar als eerste aan te komen, en dit levert dan weer edelstenen, goud of bonus munten op. Onder de treinrails verschijnen dan drie karretjes waar je op moet klikken. Er worden dan goud, robijnen of diamanten onthuld, en als je geluk hebt een vermenigvuldiger voor het aantal stappen die je beweegt. Elke dwerg gaat dan namelijk in 1 of meer stappen naar de rotswand, welke in 5 stappen wordt bereikt.

Het is een geweldig en uniek spel, dat je gewoon weg vanuit je huiskamer kunt spelen. Gok je nou liever online op sport, dan heb je daar ook een aantal unieke sporten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je online gokken op curling, of cricket en nog veel meer.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren