Gokken op Blood Suckers

by gokken

Jullie weten nu vast wel al dat er online enorm veel verschillende casino spellen te spelen zijn. Ook het volgende spel dat we aan jullie willen voorstellen is een van de waanzinnige Netent video slots. Als je de naam van het spel leest denk je meteen aan een luguber spel, terwijl het eigenlijk een heel vriendelijk slot is. Het is een fijn spel, dat ook gemakkelijk gespeeld kan worden doordat je vijf rollen hebt en ook nog eens 24 winlijnen tot je beschikking hebt, want hierdoor is de kans natuurlijk groot dat je mooie prijzen wint. De titel van het spel geeft natuurlijk al een beetje weg wat het thema is van dit video slot. En hoe kan het ook anders, vampiers! En daar komt ook nog eens bij kijken dat het een enorm spannend bonus spel heeft.

Ja, het spelen op de Blood Suckers is een waanzinnige ervaring. En omdat het een video slot van Netent betreft, ziet het er ook nog eens fantastisch uit. We hebben het thema van de Blood Suckers natuurlijk al verklapt, namelijk vampiers en natuurlijk alles wat daarmee te maken heeft. De vijf rollen van dit slot vallen uiteraard als eerste op, ze hebben een zwarte rouwrand om zich heen, wat weer helemaal bij het thema past. En dan speel je ook nog eens in een spannende donkere steeg, en dit allemaal terwijl je de wind op de achtergrond akelig hoort loeien. Op de zwarte rand om de rollen zie je allemaal verschillende cijfers staan, deze cijfers staan natuurlijk voor de winlijnen die er aanwezig zijn.

Ook de symbolen in het spel hebben natuurlijk alles te maken met het vampiers thema. Zo heb je bijvoorbeeld een knoflook symbool, een houten staak met hamer en de bijbel. Ook zijn er zelfs symbolen met een animatie. Zo zie je het Wild symbool veranderen in een vampier die een vrouw in de nek bijt. Hiervoor moet je wel een winnende combinatie maken met dit Wild symbool. Ook is er een bonus spel aanwezig, en niet zomaar een bonus spel maar een enorm spannend bonus spel. Je komt in een bonusspel waar je 12 doodskisten ziet staan, en het doel is om elke keer een doodskist te openen en dan de vampier die erin ligt te vermoorden. Het bonus spel is voorbij op het moment dat je een lege kist treft. Maar voor die tijd kun je natuurlijk al enorm veel munten gewonnen hebben, want natuurlijk is iedere vermoorden vampier ook iets waard, het is niet voor niets een bonus spel Een ding is zeker, en dat is dat het spelen van Blood Suckers je niet snel zal gaan vervelen.

Als we dit geweldige spel zouden vergelijken met een sport zou het in Nederland zeker geen Cricket zijn, wat in ons landje niet zo bekend is, ook al is het gokken op cricket natuurlijk gewoon mogelijk. Het is eerder te vergelijken met voetbal of een andere populaire sport, met andere woorden gokken op Blood Suckers is zeker de moeite waard.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren