Gokken op Arabian Nights

by gokken

Een sprookje uit duizend en een nachten, hieraan doet dit geweldige spel je denken. Misschien ken je allemaal nog wel de Alladin tekenfilm, met de Midden Oosten deuntjes die je in de film hoort. Allemaal dingen waar je aan denkt bij het openen van dit slot. Spelen op dit geweldige video slot belooft echt dfe rit van je leven te worden. Je speelt met maar liefst vijf rollen en je beschikt over maximaal tien winlijnen. En alsof dat allemaal nog niet mooi genoeg is, maak je hier ook nog eens kans om de progressieve online jackpot te winnen, en deze kan oplopen tot over het bedrag van 1 miljoen euro! Als dat nou geen flinke bedragen zijn dan weet ik het ook niet. Op dit moment staat de jackpot bij het Klaver Casino op ruim 50.000 euro.

Dit mysterieuze video slot is natuurlijk de Arabian Nights, het video slot dat je regel recht naar een midden oosten prookje brengt. Het geluid de beelden, het is gewoon alles wat je doet denken aan de arabische nachten. Het ademt dan ook gewoon een Arabische sfeer uit. Op de voorgrond zijn de vijf rollen te zien waarop je het spel speelt, en op de achtergrond zie je dan de typisch Arabische nacht met zijn heldere sterren en prachtige minaretten. En voor diegene die wel eens in een Arabisch land is geweest zijn de krekels op de achtergrond ook erg herkenbaar.

Zoals we al zeiden speel je dit spel met tien winlijnen, en deze zijn aan de linker en rechter kant van de rollen terug te vinden. Je ziet er namelijk de nummers 1 t/m10 staan, en als je met je muis op een van deze cijfers gaat staan, dan zie je precies hoe de betreffende winlijn door je scherm heen loopt. En je kan bij de Arabian Nights zelf bepalen hoeveel winlijnen je wilt inzetten.

De gehele lay out van het spel is eigenlijk precies hetzelfde als alle andere Netent video slots. En voor degene die hier niet mee bekend zijn, maak je geen zorgen want het wijst allemaal voor zich.

Voor diegene die graag eens een video slot met veel temperament uit willen proberen is dit natuurlijk de ideale oplossing. Maar ben je ook temperament vol in de sport dan is het gokken op boksen misschien ook wel iets voor jou. En in tegenstelling tot andere sporten is het gokken op boksen ook nog eens vrij eenvoudig, en dit heeft eigenlijk alles te maken met het feit dat er met boksen maar 2 personen zijn die hier aan deelnemen. Daardoor zijn de inzet mogelijkheden beperkter en gemakkelijker te controleren. Het gokken op boksen is dus een stoere mogelijkheid om een leuk centje te winnen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren