Gokken op Alien Robots

by gokken

De video slot die we dit keer in het zonnetje willen zetten is een prachtig slot, en is dan ook zeker een favoriet onder de video slots. De kast is voorzien van 5 rollen en het aller mooiste aan dit spel zijn toch wel de winkansen. De kans is namelijk wel erg groot dat als je op dit slot gaat spelen je naar huis gaat met een mooie winst. De kansen om iets te winnen zijn erg groot met zijn 243 winlijnen! Dit is echt uitzonderlijk veel, de meeste video slots zitten namelijk ergens rond de 20 winlijnen. En naast de winlijnen heeft hij ook wild symbolen er tussen zitten, waardoor je kansen nog meer worden vergroot. En om het spel helemaal compleet te maken, zijn er ook nog eens gratis spins waar je kans op kan maken. Als je nu nog niet nieuwsgierig bent naar dit geweldige spel, dan weten wij het ook niet meer.

Daarom houden we je ook niet langer in spanning, en de titel zelf zegt al genoeg want we hebben het natuurlijk over de Alien Robots slot. Dit geweldige slot brengt je terug in de tijd, en dan bedoelen we de tijd dat de eerste computer games werden gelanceerd. Dit is dan ook duidelijk terug te zien aan de plaatjes waarmee het spel gespeeld wordt. Na het zien van de verschillende plaatjes oogt het spel ook zeer simpel, en dit is in het principe ook het geval. Overigens oogt het niet alleen simpel maar ook nog eens lekker basic en leuk. Veel spelers die wel eens een gokje wagen op dit waanzinnige slot, zijn vaak ook stripliefhebbers, en dit heeft alles te maken met de symbolen die er vrij cartoon achtig uitzien. Het gokken op dit spel is dan ook echt een terug in de tijd ervaring.

Het doel van het gokken op de Alien Robots is uiteraard net als bij ieder ander slot om de juist plaatjes bij elkaar te zoeken. En omdat in dit geval de symbolen robots zijn, maakt het het alleen maar leuker en spannender. En de robot geluidjes die je tijdens het spelen hoort maken het plaatje dan helemaal compleet.

Bij het spelen op de Alien Robots kun je maximaal 50.000 credits winnen, en dit is dan een van te voren vast gesteld bedrag. Dit houdt in dat als je met de maximale inzet van 0,50 euro cent per winlijn speelt, je hoofdprijs maar liefst 25.000 euro is! Het spel werkt dan wel niet met een progressieve jackpot, maar met een jackpot waar alleen jij kans op maakt. En dit is natuurlijk een rustgevend idee, want zo weet je tenminste dat de jackpot niet ieder moment als je aan het spelen bent voor je neus weg gekaapt kan worden.

Gokken op Alien Robots is gewoon enorm leuk om te doen, en natuurlijk is er online genoeg keuze en kun je tussendoor altijd nog van video slots overstappen naar het gokken op sport. Zo kun je gokken op basketbal, voetbal, tennis en noem het maar op. En ben je meer van de kaartspellen, dan kun je nog altijd roulette of blackjack spelen. Er is online genoeg keuze mogelijk!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren