Gokken ook zeker voor vrouwen

by Nadia

Natuurlijk is het spelen van gokspellen voor iedereen bedoeld. Maar toch zijn er soms spellen die liever door mannen of natuurlijk door vrouwen worden gespeeld. Het volgende spel dat we met je gaan bespreken is een slot dat zeer populair is bij de vrouwelijke gokkers op de leukste gokspelletjes. Natuurlijk is dit spel door iedereen die er interesse in heeft te spelen, alleen is het zo dat het een typisch vrouwen spel is. Het zijn namelijk nou eenmaal vaker de vrouwen die houden van glitter, glamour, sieraden en natuurlijk shoppen. Dit alles is verwerkt in een prachtig video slot, ben je nieuwsgierig geworden over welk slot we het hebben ? Lees hieronder dan snel verder.

We bedoelen natuurlijk het prachtige video slot van Netent, genaamd Hot City. Alleen al door het openen van het spel stap je direct in de wereld vol glamour en avontuur. Het is een video slot met in totaal maximaal vijfentwintig winlijnen. De symbolen die je terug vind bij dit slot hebben dan ook allemaal te maken met een echte glamour city. Zo is er bijvoorbeeld een ontzettend leuek glamour bonus te spelen waarbij je de duurste schoenen moet uitzoeken. Hoe duurder de schoenen zijn hoe meer geld ze zullen opleveren. Uiteraard moet je wel eerst het bonus spel vrij spelen voordat je het kunt spelen.

Zoals we al aangaven is dit waanzinnige slot echt een dames video slot. Zo heb je natuurlijk ook typisch mannen gokspellen zoals het gokken op waterpolo, voetbal, formoule 1 etc. Maar dit keer zetten we eens een keer een gokspel in het zonnetje dat speciaal voor de dames gemaakt is.

Hot City werkt eigenlijk hetzelfde als de andere video slot die je misschien al gewend bent van Netent. Het doel is namelijk om zoveel mogelijk winnende combinaties te maken, waarbij je maximaal vijf symbolen op een winlijn kunt krijgen. De symbolen in dit slot staan allemaal in het teken van het dames glamour leven. Hier kunnen natuurlijk geen dure schoenen en tassen ontbreken. Zo is er ook een symbool van een winkelend meisje, een meisje met een cocktail, een diamantenring en nog veel meer girly symbolen.

Uiteraard vind je ook bij dit slot speciale symbolen, zoals de Scatter symbolen en de Wild symbolen. De Wild symbolen zijn een soort van joker in het spel en vervangen dus ook ieder ander symbool dat ontbreekt om een winnende combinatie te kunnen maken. Dit spel bevat zoals je al gelezen hebt natuurlijk ook een geweldig bonus spel, en je komt in dit bonus spel terecht indien je minimaal drie bonus symbolen op een winlijn hebt staan.

Hot City is gewoon een enorm sfeervol spel voor de dames die graag eens een gokje online willen wagen. Je kunt dit spel natuurlijk ook eerst gratis spelen bij het Polder Casino, dan kun je zonder dat je er geld voor in hoeft te zetten achter komen hoe leuk en uitdagend dit geweldige video slot is!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren