Gokbedrijf nieuwe sponsor PSV?

by Nadia

Het aanbieden van online kansspelen is in Nederland nog niet legaal, daardoor is het in Nederland dus ook nog steeds niet mogelijk om reclame te maken over online kansspelen. Binnenkort gaat hier verandering in komen, de Nederlandse overheid is er namelijk druk mee bezig om deze nieuwe wet waarin het aanbieden van kansspelen en ook het reclame maken hierover binnenkort legaal zal zijn. Uiteraard zullen er wel allemaal verschillende regeltjes aan verbonden worden, maar het zal in ieder geval eindelijk ook legaal worden in ons land. Nederland is namelijk een van de weinige landen in Europa waar het nog niet toegestaan is om online kansspelen aan te bieden. De wet die we in Nederland hanteren is dan ook al meer dan vijftig jaar oud, vandaar dat we in Nederland toe zijn aan iets nieuws.

Doordat er nu dus zich is op een nieuw vergunningsstelsel in Nederland voor het online gokken en het maken van reclame, zal er dus veel veranderen. Zo is PSV bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe sponsor voor op het shirt aangezien ze vanaf 2016/2017 geen Philips meer er op het shirt hebben staan. Doordat de kersverse landskampioen nu dus op zoek is naar een nieuwe sponsor, is de kans groot dat ze uiteindelijk bij een gokbedrijf terecht zullen komen.

Zeer binnenkort zal er in Nederland dus een nieuwe wet komen die de kansspelen zal reguleren waardoor het aanbieden van online kansspelen legaal zal worden in Nederland. Hierdoor is het voor internationale gokbedrijven zeer aantrekkelijk om zich in ons land te nestelen. Thijs Slegers, PSV -watcher van Voetbal International zegt dan ook dat de club al een tijde in gesprek is met Unibet. Wel zou er nog niet over een contract gesproken zijn, maar de Eindhovense club denkt hier zeker wel over na. In het PSV stadion is er overal Wifi beschikbaar waardoor een gokbedrijf zoals Unibet natuurlijk zeer geïnteresseerd is.

Daarnaast denkt ook sportmaker Marcel Beerthuizen aan een gokbedrijf als sponsor. Hij denkt aan de bedrijven Bwin of Unibet, deze werken namelijk ook al samen met andere buitenlandse (top) clubs. Hij denkt dus dat dit zeker een mogelijkheid is, en naast het sportwedden zijn ook de luchtvaartmaatschappijen, telecomsector en de auto industrie kanshebber als nieuwe sponsor voor PSV. Ook zou het Marcel niets verbazen als PSV in zee zou gaan met een groot internationaal bedrijf uit de regio.

Ook vliegtuigmaatschappijen maken kans om sponsor te worden van PSV,  sportmarketeer Frank van den Wall Bake zegt dan ook dat deze organisaties zeer geïnteresseerd zijn in de voetbalsport. Zo zie je bij meerdere top clubs al de Arabische Emirates als sponsor op de shirtjes staan.

Waarschijnlijk zullen ze aan het einde van dit jaar duidelijkheid hebben wie er als nieuwe sponsor op de shirts van de PSV spelers zal komen te staan.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren