Enorme miljoenen prijs valt in België

by Nadia

EuroMillions is een loterij waar je in ons land helaas niet aan mee kunt spelen, maar veel andere landen in Europa doen wel mee met deze loterij die vaak over een gigantische jackpot beschikt, en zo ook onze zuiderburen. Laat de EuroMillions jackpot nou net jn Belgie gevallen zijn, twee dagen na de trekking heeft zich een inwoner uit Brussel gemeld, de anonieme winnaar heeft maar liefst een bedrag van 168.085.323 euro gewonnen! Zijn winnende biljet werd ingeleverd in een krantenwinkel in Schaarbeek genaamd ‘Librairie de l’Europe’. De man zelf kon zijn ogen niet geloven toen hij zag hoeveel geld hij gewonnen had.

Anonieme winnaar

De winnaar van de EuroMillions jackpot wil graag anoniem blijven, wel weten we dat het bedrag gewonnen werd door een man van veertig plus uit de regio Brussel. Deze Franstalige man speelt al 10 jaar mee met de EuroMillions loterij en houdt van films van Robert de Niro, eet graag vis en is een echte voetballiefhebber, dit vertelde hij zelf aan de Nationale Loterij. Ook zegt hij dat het voor hem haast niet te geloven was, en dat hij pas echt in de gaten had hoeveel hij gewonnen had toen hij thuis achter zijn computer zat en op internet de resultaten nog eens na ging kijken. Zoals we al zeiden leverde hij zijn ticket in bij ‘Librairie de l’Europe’ een boekhandel gelegen in Schaarbeek. Dit is dan ook de plek waar de Belgische Nationale Loterij een persconferentie zal houden.

Enorm bedrag delen

Als buitenstaander, en zelf voor de winnaar zelf, is het erg lastig om te beseffen hoeveel ruim 168 miljoen euro wel niet is. Wel kun je je waarschijnlijk voorstellen dat het een enorm bedrag is en dat het dan ook erg veel geld is om in je eentje uit te geven, vandaar dat de winnaar van de ruim 168 miljoen euro dan ook besloten heeft om een groot deel van zijn winst aan goede doelen te schenken. Hij is blij dat hij nu de mogelijkheid heeft om zijn rijkdom te delen met mensen die dit nodig hebben. De winnaar van de ruim 168 miljoen euro is meteen de aller grootste Belgische EuroMillions winnaar aller tijden. Het record stond in België op 100 miljoen euro, en werd in de regio Tienen in februari 2007 gewonnen. Het is dan misschien wel de aller hoogste jackpot in België, maar niet de aller hoogste van de EuroMillions in Europa, deze staat namelijk op een bedrag van 190 miljoen euro, een record bedrag dat in 2014 gedeeld werd door een Portugees (in 2014) en een Brit (in 2012).

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren