Een dag zonder Mega Fortune

by gokken

Je kent het wel, je hebt eindelijk het spel gevonden dat je het liefst iedere dag wilt spelen. En dan gaat het misschien een paar dagen of een week lang goed, en win je mooie prijzen. En dan komt er een dag dat alles tegen zit en je geld verliest. Er zijn mensen die dan juist door gaan spelen en denken dat ze zo meer kans maken om hun verlies terug te halen. Dit is wat je juist niet moet doen, het beste is om te stoppen als het goed gaat en je winst gemaakt hebt. Want verliezen kan natuurlijk altijd, het blijft immers een kansspel en is het dus een gok die je waagt. En op het moment dat je door speelt na dat je verlies hebt gehad, dan ben je met je hoofd er niet helemaal bij en denk je alleen aan je geld terug verdienen. En meestal gaat het dan van kwaad naar erger en verlies je uiteindelijk nog meer geld.

Om dit nou te voorkomen is het verstandig om bijvoorbeeld een dag te nemen om niet te gokken. En dit is misschien lastig, vooral als je gewend bent aan iedere avond een beetje afleiding door je favoriete spel te spelen, maar het kan wel tot juist meer winst leiden. Zo hebben ze het ook in Nieuw-Zeeland gedaan. Over de hele wereld is het te merken, mensen leiden onder de recessie. En juist hierdoor lijkt het alsof de mensen nog meer gaan gokken, om juist op die manier proberen geld te verdienen om bijvoorbeeld rekeningen te betalen. En dit is al de verkeerde instelling, want gokken moetje nooit doen met de gedachten dat je er geld mee gaat winnen voor rekeningen. Je moet eigenlijk altijd gaan gokken met de gedachte, dat het ontspannend en leuk is, en dat er misschien wel een kans is op mooie prijzen. En dat als het zo is dat je iets wint, dit alleen maar mooi mee genomen is.

Maar in Nieuw-Zeeland heeft de Problem Gambling Foundation een speciale dag in het leven geroepen, de gok vrije dag. De mensen worden dan opgeroepen om op die dag niet te gaan gokken. Hiermee proberen ze de mensen erop te wijzen dat gokken niet zonder risico’s is. En ook proberen ze hiermee gokverslaafden zover te krijgen dat ze hulp gaan zoeken.

Nog niet alle mensen in Nieuw-Zeeland weten dat deze dag bestaat, maar elk jaar sluiten steeds meer restaurants zich aan bij deze actie. De mensen kunnen dan op die dag met korting eten bij de restaurants door het tonen van een korting bon die de Foundation weg geeft. Misschien wel een heel goed idee om in Nederland ook in te voeren. Maar speel je nou graag Mega Fortune of gokken op cricket of bijvoorbeeld Roulette, dan kun je deze dag natuurlijk ook voor jezelf inzetten, zodat je jezelf niet in de problemen brengt en natuurlijk jezelf in de hand kunt houden. Op die manier blijven de spellen die je speelt ook leuk en vooral altijd spannend.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren