De spannende Mystery mansion slot

by gokken

Wie houdt er nou niet van spelletjes spelen. We zijn met zijn allen gek op spellen spelen, en vooral op familie spelletjes met het hele gezin. Zo heb je veel spellen die er iedere zaterdagavond of zondagmiddag met zijn allen gespeeld wordt. Denk aan het bekende monopoly spel, levensweg, Hotel en natuurlijk het bekende en klassieke mens erger je niet bordspel. Maar voor de gezinnen die wat meer van spanning houden is er ook het familie spel Cluedo. Dit geweldige spel is super spannend, en vraagt uiterste oplettendheid, want let je heel goed op, dan kun je namelijk zelfs tijdens iemand anders beurt een aantal dingen weg strepen. En hoe eerder je er alles weg gestreept hebt, hoe eerder er nog maar een optie overblijft.

Bij het spelen van Cluedo draait alles dus om de moord op Dr. Zwart. De moord heeft plaats gevonden in een villa, en als speler ben je een soort van detective en moet je achter verschillende zaken zien te komen. Om precies te zijn moet je er achter komen wie de verdachte is, met welk wapen het slachtoffer om het leven is gekomen, en in welk vertrek de moord is gepleegd. En degen die deze vragen dus als eerste kan beantwoorden, is de winnaar van het spel.

Zoals we al zeiden, het spelen van Cluedo is enorm spannend, en kan soms echt een nek aan nek race worden. Maar wat als je nou zin hebt om dit geweldige spel te spelen, maar er zijn geen mede spelers in de buurt? Daar hebben we tegenwoordige een perfecte oplossing voor, namelijk het video slot Mystery mansion. Dit is een geweldig online video slot, dat geheel in de stijl van het Cluedo spel is. Dit is dan ook meteen terug te zien aan de layout van het spel. Je speelt in groot luxe landhuis, mooie zitkamer met openhaard, helemaal Cluedo stijl. En in al dit moois zijn dan ook de vijf rollen van het spel te zien, met aan beide zijkanten verschillende kleurige balletjes.

In elk balletje staat een cijfer, en in totaal zijn er 25, en deze staan dan ook voor de 25 winlijnen van het spel. De symbolen die in het spel gebruikt worden, zijn ook helemaal in stijl van het Cluedo spel. En het mooiste is natuurlijk als je het bonus spel vrij speelt. Dan kom je namelijk in een apart scherm, en moet je gaan kiezen welke speler volgens jou de dader is, en met welk wapen hij het gedaan heeft, en wat zijn motief was. En voor elke keuze die je maakt krijg je dan extra punten. Een geweldig spel om te spelen.

Kun je nou niet kiezen tussen het spelen van video slots of gokken op een sport, besluit dan om het beide te doen. Want als je bezig bent met het spelen op dit geweldige video slot, is er tussendoor nog tijd genoeg om bijvoorbeeld te gokken op een sport als boksen. Want de online aanbieders op onze website zitten vol mogelijkheden.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren