De drie beste Netent slots geschikt voor high rollers

by Nadia

Van alle online casino software leveranciers is Netent waarschijnlijk een van de meest bekende van allemaal. Netent brengt maandelijks nieuwe spellen uit en die stuk voor stuk beschikken over mooie graphics en geweldige spelelementen. Spelers die Netent spellen spelen weten dan ook dat ze kwaliteit kunnen verwachten. Doordat alle spellen van Netent beschikken over verschillende thema´s is het toegankelijk voor een breed publiek. Van alle spellen waar Netent over beschikt kunnen we zeggen dat de meeste van deze spellen video slots zijn, en deze komen in verschillende soorten en maten. Zo heb je slots met progressieve jackpots en slots met juist een klassiek uiterlijk dat je doet denken aan de eerste fruitautomaten. Maar je hebt ook slots die uitermate geschikt zijn voor de high rollers onder ons, en dit is de categorie die we in deze tekst uitbundig met je zullen bespreken.

Video slots voor high rollers

De high rollers categorie is er een die we eigenlijk meestal niet uitgebreid met je bespreken, en dit komt doordat de meeste spelers gemiddelde inzetten plaatsen. Toch zijn er genoeg high rollers onder ons en is het dan ook fijn om deze categorie eens uitgebreid met je te bespreken. Wat we precies voor je gemaakt hebben is een top drie van de meest geschikte Netent slots voor high rollers. Dit betekent dat dit slots zijn waarbij je terecht kunt met een hoge inzet. Na het lezen van de informatie over de volgende spellen zal je zien dat het niet alleen slots zijn die geschikt zijn voor de high rollers maar voor alle spelers.

3 best geschikte slots voor high rollers

Nummer 3: Piggy Riches

Op nummer drie hebben we de bekende rijke biggen staan, een slot dat al een aantal jaren beschikbaar is maar de dag van vandaag nog steeds razend populair. Dat de Piggy Riches slot populair is bij high rollers dat is natuurlijk niet zomaar, het spel beschikt namelijk over hoge uitbetalingen en is te spelen met een hoge inzet. Je kun namelijk spelen met een inzet tussen 0,01 cent en 75 euro per draai, zoals je kan zien een slot voor een breed publiek. Per draai kun je maximaal 205 euro uitbetaald krijgen, en dat is enorm veel!

Nummer 2: Spinata Grande

Dit slot is een Mexicaans feestje om te spelen, enorm populair onder bezoekers vanaf de dag dat het spel gelanceerd werd. Het spel is zelfs zo populair dat het in 2015 tijdens de 11e EGR Operator Awards benoemd werd tot spel van het jaar. Je kunt het spel spelen met een inzet tussen 0,20 cent en 200 euro per draai, waardoor het dus een slot is dat uitermate geschikt is voor de high rollers. De maximale uitbetaling per spin op de Spinata Grande is 120 euro.

Nummer 1: Twin Spin

Dan zijn we aangekomen bij de nummer 1 video slot van Netent geschikt voor de high rollers onder ons, namelijk de Twin Spin video slot. Op het eerste gezicht lijkt het een simpel slot met weinig speciale features, maar Twin Spin is een slot voor de echte high rollers en beschikt ver een uitbetalingspercentage van 96,6%! Je kunt de video slot spelen met een inzet tussen 0,25 cent en 125 euro. Daarnaast kun je per draai maximaal 135 euro uitbetaald krijgen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren