Dagelijks overleg Online Gokken bij Olympische Spelen

by admin

Het gaat een dagelijks fenomeen worden. Het overleggen. Maar is het dat al dan niet? Is het niet zo dat het overleggen en vergaderen bijna altijd een dagelijks overleg is? Veel mensen klagen er al over dat zij keer op keer moeten vergaderen over hetzelfde onderwerp, en bij het Olympisch Comité is het niet anders, behalve over het onderwerp online gokken en weddenschappen afsluiten in het algemeen. Want over een tijd beginnen natuurlijk de Olympische Spelen en kun je alle grote sporten zien met de grootste, wereldwijde, atleten. Het is dan ook niet voor niets dat er veel belangen spelen, en zo ook met het gokken op sport en in dit geval op de Olympische Spelen.

Want we zijn het eigenlijk al gewend dat we om de zoveel tijd weer horen van een gokschandaal dat die omgekocht is, of dat er een heel voetbalteam een speciale “bonus” krijgt als zij verliezen. Gek eigenlijk want er wordt wel een bonus gegeven als teams winnen. Want het Nederlands Elftal bijvoorbeeld krijgt een WK of EK bonus als zij ver in het toernooi komen en het loopt op totdat ze natuurlijk Europees- of Wereldkampioen worden. In dit geval is het hartstikke legaal en netjes want het is zelfs de KNVB die de spelers en coaches dan een bonus geeft. Als je daar al niet voor wilt rennen dan weten wij het ook niet. Maar goed, gelukkig heeft dat het afgelopen WK gewerkt want we zijn natuurlijk op de tweede plek gekomen. Het is trouwens ook een voordeel voor jou als gokker als een team ver komt met of de Olympische Spelen of het WK voetbal of wat dan ook, want als jij gaat internet gokken, en je mikt op een bepaalde prijs voor een team of atleet dan ben jij natuurlijk de lachende derde want jij wint dan ook een dikke prijs.

Goed, we keren terug naar het onderwerp en dat is dat het Olympisch Comité dagelijks overleg wil voeren over het online & casino gokken tijdens de spelen. Doordat er enorm veel fraude voorkomt willen ze het illegaal gokken en vooral de omkoping tegengaan. Dat vertelde althans Colin Moynihan, de voorzitter van het gezelschap. Het is zelfs zo ver dat ze spelers en atleten willen verdiepen om überhaupt weddenschappen af te sluiten. Zover is het al in het Brits Olympisch team want geen enkele speler of atleet mag dan wedden of zelfs gokken op sport. Op zich ook logisch want je zou kunnen gokken dat je een wedstrijd zou verliezen, waardoor je dan in het echt natuurlijk ook gaat verliezen. Niet fair dus.

Daarentegen is het voor jou als gokker wel vrij om te doen en laten wat je wilt. Je kan gokken op bijna iedere sport. Van het gokken op voetbal tot het gokken op tennis, overal op kun je een weddenschap afsluiten. En het mooiste van alles is dat het ook nog eens live is en je dus direct kunt zien hoe de stand staat. Aan de linkerkant van onze website hebben wij wat sporten bij elkaar en een algemene link die je naar een veilige en betrouwbare website brengt die onder andere de mooiste sporten aanbiedt waar je op kan online gokken.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren