Broers winnen samen in Powerball loterij

by Nadia

Indien je een broer of zus hebt kun je deze woorden van je ouders vast nog herinneren toen je klein was, ¨wees lief voor je broertje/zusje¨. Misschien zeiden ze dit wel omdat een van de twee later zou eindigen met een miljoenen jackpot en jij niet. Dit overkwam twee broers uit Amerika, onderweg naar huis vanaf een strand vakantie kochten de broers samen een loterij ticket, de ene broer James (67) won hiermee een bedrag van maar liefst 291 miljoen dollar, terwijl de andere broer Bob een bedrag van 7 dollar won. Gelukkig voor Bob hebben de broers een goede verstandhouding en zal James zijn broer Bob niet met een bedrag van 7 dollar laten zitten.

Samen spelen en samen winnen

Hoe je het ook went of keert, Bob heeft dan misschien maar een bedrag van 7 dollar gewonnen en zijn broer een bedrag van 291 miljoen dollar, toch blijft het opmerkelijk dat ze beide iets gewonnen hebben in dezelfde loterij. Het verhaal begon allemaal toen de twee broers terug kwamen van een heerlijke vakantie van een maand lang, en op de terug weg besloten om samen een lot te kopen in de bekende Powerball loterij. Indien je vaker nieuws artikelen leest ben je deze naam vast wel eens eerder tegengekomen, de Powerball loterij staat er in Amerika namelijk om bekend om heel wat spelers gelukkig te maken met gigantische miljoenen prijzen. Toen James aan het lunchen was in zijn vaste lunch tent besloot hij om zijn lot te checken, en tot zijn verbazing zag hij dat hij een prijs van maar liefst 291 miljoen dollar had gewonnen! Uit blijdschap betaalde hij de rekening van alle aanwezigen in het restaurant, James kon zijn geluk dan ook niet op. Toen hij hoorde dat zijn broer Bob in dezelfde loterij een bedrag van 7 dollar had gewonnen konden de twee broers hier gelukkig hartelijk om lachen. James zei dan ook meteen dat zijn broer Bob zich nergens zorgen over hoefden te maken, en zoals hij zelf zei ¨familie blijft familie¨, Bob zal dus niks te kort komen, daar zijn wij in ieder geval zeker van.

Superlotto prijs niet geclaimd

Dan een heel ander verhaal ook afkomstig uit Amerika, hier viel vorig jaar augustus een jackpot op een Superlotto Plus ticket. Heb je deze prijs gewonnen, dan heb je 180 dagen om je te melden en de prijs te claimen. Het bedrag dat vorig jaar augustus viel was een bedrag van maar liefst 63 miljoen dollar, je zou zeggen dat het een bedrag is dat je graag gaat claimen maar toch is er niemand geweest die deze prijs is komen ophalen. Deze periode van 180 dagen (een half jaar) is nu dus verstreken en helemaal niemand heeft zich gemeld, nou niemand is niet waar. Er is wel een man geweest die naar de rechter is gestapt en claimde dat hij het winnende lot had. Maar helaas voor hem was het lot volgens de loterij niet te lezen, waardoor hij ook geen recht zou hebben op de jackpot. Toch zijn er nog partijen die erg blij zijn met de jackpot die niet uitbetaald werd, het gehele bedrag is nu namelijk verdeeld over de scholen die zich in de regio van de gewonnen prijs bevinden.

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren