Binnenkort gokken online op Southpark

by gokken

Wie kent ze niet, Eric, Stan Kyle en natuurlijk arme Kenny. We hebben het dan natuurlijk over de hoofdrolspelers van de geweldig populaire serie Southpark. Het is nog maar een paar nachtjes slapen, en dan lanceert Netent zijn nieuwe platina video slot “Southpark”. Er zijn al veel mensen die hier met veel verwachtingen naar uitkijken, dat kan ook niet anders want als je alleen al kijkt hoe onwijs populair de serie zelf is, dan kun je je wel voorstellen hoeveel spelers uitkijken naar 24 september. De dag dat Netent dit geweldige slot zal lanceren. Vanwege deze hoge verwachtingen hebben wij dit artikel voor je gemaakt, zodat je weet wat je ongeveer kunt gaan verwachten. Ben jij een Southpark fan of ben je gewoon nieuwsgierig naar dit spel, lees dan zeker even door.

Even in het kort voor diegene die Southpark niet zo goed kennen. Southpark gaat over vier jongens die op de basisschool zitten en door de vreemdste capriolen die ze uithalen steeds weet nieuw avontuur beleven. De titel heeft alles te maken met het gelijknamige dorp waar deze kinderen vandaan komen. De hoofdpersonen zijn, Kyle Brovlovski het joodse jongetje dat door terreur Eric Cartman wordt gediscrimineerd, Stan Marsh, de rustigste van de groep die beste vrienden is met de joodse Kyle. En dan hebben we natuurlijk nog Kenny Mccormick de arme stakker van het stel die in elke aflevering wel een keer dood gaat. En na deze gebeurtenis volgt altijd de bekende quote “oh my god! They killed Kenny, you bastards”.

Nu weet je in het kort wie de belangrijkste personages zijn van de serie. De basis van de videoslot zal net zo cartoon achtig zijn als de serie zelf. Je kunt dus binnenkort gaan gokken online op je favoriete basisschool vriendjes. Het videoslot zelf zal bestaan uit 5 rollen, 3 rijen en 25 inzetlijnen. Er kan een keuze gemaakt worden uit in een muntwaarde tussen de 0.01 cent per inzetlijn en 0.50 cent per inzetlijn. Een slot dat dus voor iedereen toegankelijk zal zijn, erg fijn om te weten natuurlijk! Daarnaast kan er op maximaal 10 verschillende inzet levels gespeeld worden.

En door deze instelling is de minimale inzet van Southpark video slot 0.25 cent en de maximale inzet 125 euro per spin. En nog veel leuker om te weten, is dat door zijn extra features je bij het Southpark spel maar liefst 1.125.000 coins (munten) kunt winnen! En dit wil dus weer zeggen dat er erg veel geld mee te winnen is. Natuurlijk nog meer redenen om dit geweldige slot volgende week meteen uit te proberen. Want wie weet zit je volgende week rond deze tijd wel met een vollere portemone op de bank, en dat allemaal door Eric, Kyle, Stan en Kenny.

We weten dat de meeste spelers het belangrijk vinden om op iDeal online slots te spelen, en natuurlijk is betalen via iDeal bij dit geweldige slot ook gewoon mogelijk.

Dus volgende week even geen gokken op krasloten, bingo of roulette, maar gewoon gokken op de nieuwe Southpark video slot!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren