Animal Week promotie op EggOMatic video slot

by Nadia

Deze week is het bij het Klaver Casino Animal Week, en dit houdt in dat je al de hele week kans kunt maken op leuke extra prijzen. Op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2017 kun je kans maken op een mooi bonus bedrag, doordat het vandaag al 17 maart is betekent dit dat je deze avond nog snel kans kunt maken, wil jij weten hoe dan moet je vooral even onderstaande informatie doorlezen. We kunnen je in ieder geval alvast vertellen dat deze actie alles te maken heeft met mooie eieren die je veel extra prijzen op kunnen leveren. Dus geen lekkere chocolade eieren, maar eerder gouden eieren. Deze speciale promotie wordt natuurlijk gespeeld op de geweldige EggOMatic video slot van Netent.

Het winnen van de bonus

Bij het EggOMatic slot kun je boven aan de rollen een lopende band zien staan. Op deze lopende band kunnen de speciale mechanische eieren terecht komen om vervolgens op een van de rollen te vallen. De eieren komen uit een speciale machine die je aan de rechter kant van je scherm ziet staan. Op het moment dat er een Wild symbool (de mechanische hen) op een van de rollen terecht komt waar een ei boven ligt zal het ei op je rol belanden. Lukt het jou om vandaag twee eieren op hetzelfde moment naar beneden te laten vallen dan ben jij de gelukkige winnaar van een extra bonus bedrag van 75 euro!

Let op dat deze extra bonus niet automatisch zal worden toegevoegd, deze dien je zelf te claimen door een screenshot van je winst of het tijdstip van je winst, door te geven aan de klantenservice. eggOmatic promotion exampleHierboven kun je een afbeelding zien van een winnende combinatie waarmee je kans maakt op de bonus.

Meer over EggOMatic slot

Ook al zijn de kippen en de hen in het spel niet echt, maar mechanisch, toch vonden ze dit een ideaal slot voor tijdens de Animal Week promotie, en daar zijn wij het helemaal mee eens! Het gaat namelijk uiteindelijk om de geweldige prijzen die je kunt winnen en in dit geval natuurlijk het extra bonus bedrag van maar liefst 75 euro!

Regels van deze promotie:

  • Je kunt alleen vandaag 17 maart 2017 nog meespelen met deze speciale Animal Week promotie.
  • Je dient een inzet van minimaal 0,40 eurocent in te zetten op de EggOMatic video slot.
  • Alle spelers dienen de bonus van 75 euro zelf te claimen door contact op te nemen met de klantenservice. Hierbij vragen ze om een screenshot of het tijdstip van je winst.
  • De bonus van 75 euro is 1 keer per speler te claimen.
  • Deze speciale bonus beschikt over een rondspeelwaarde van 1x.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren