Algemene video slot termen

by Nadia

Voor alles is een eerste keer, en dus ook voor het spelen van video slots. Er zijn genoeg spelers die al eens vaker of misschien zelfs dagelijks een gokje wagen op een video slot, maar er zijn ook spelers die dit nog nooit eerder hebben gedaan. Voor deze spelers is het lastig om te weten welke termen ze allemaal bedoelen tijdens het spelen van video slots, of wanneer ze informatie lezen over slots. Wanneer je aan het spelen bent voor echt geld is dit lastig, op dat moment weet je namelijk misschien niet meer wat je moet doen, en kun je onnodig geld verliezen. Vandaar dat we in dit artikel dan ook duidelijk een aantal algemene video slots termen met je gaan bespreken.

Free Spins/Gratis spins

Wanneer je video slots gaat spelen is de kans groot dat je te maken krijgt met free spins. Zo krijg je vaker free spins aangeboden die bij een promotie horen, maar ook tijdens het spelen kun je bij sommige slots zomaar free spins ontvangen. Free spins (gratis spins) ontvang je wanneer je (meestal) minimaal drie scatter symbolen hebt staan in je scherm.

Jackpot

Ook zijn er video slots die beschikken over een jackpot. Dit is een extra prijs die je kunt winnen, en vaak loopt deze prijs steeds hoger op (progressieve jackpot) en is dit jackpot spel dus ook bij meerdere online aanbieders te spelen. Op die manier kan de jackpot oplopen tot wel miljoenen euro´s.

Bonus game

Bij sommige video slots heb je ook te maken met een bonus game, dit is een extra spel waar je in terecht kunt komen en ook kans maakt op extra prijzen. In het bonus spel kom je over het algemeen terecht wanneer je een X aantal bonus symbolen op een winlijn hebt staan.

Scatter symbool

Dit is een symbool dat bij veel video slots voor komt, en waarmee je vaak in bonus levels terecht kunt komen. Deze symbolen kunnen op iedere plek in je scherm tevoorschijn komen. Niet alle video slots beschikken over scatters.

Wild symbool

Ook dit is een symbool die bij bepaalde online video slots voor komt, en waarmee je meer kans maakt op mooie prijzen. De wild kun je namelijk zien als een soort joker die alle andere symbolen (vaak behalve de scatter symbolen) kan vervangen.

Multiplier

Multipliers die je in sommige video slots kunt vinden staan voor vermenigvuldigers. Zulke multipliers geven aan met hoeveel je winst wordt vermenigvuldigd. Leuke symbolen die je winst aanzienlijk kunnen vergroten.

Winlijnen

Dit zijn ¨lijnen¨ (aangezien deze denkbeeldig zijn) die over je scherm heen lopen en waar de winnende combinatie op moeten komen staan wil je prijzen winnen. Deze kunnen horizontaal maar ook diagonaal over je scherm heen lopen. Hoe meer winlijnen er actief zijn, hoe meer kans op winst je hebt. Ieder slot beschikt over een eigen aantal winlijnen.

 

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren